Anolis Roquet Summus

pred 11 rokmi 9 mesiacmi #85619 od b2studio
Anolis Roquet Summus bolo vytvorené b2studio
Chcem sa opýtať na inkubáciu vajec. Inkubujem vajce anolisa vo vermikulite (mierne vlhký) pri teplote 27st, cca 80% vlhkosť. Vajce je priamo na vermikulite z 1/3 v substráte. Po týždni začalo mierne plesnivieť. Viete mi poradiť ... Oplodnené by malo byť pretože pár bol kupovaný ako dospelý. Mám za to, že niečo je špatne v postupe. Vďaka

Aká matka, taký skrutkovač...

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Kanál noviniek nebol nájdený.
pred 11 rokmi 9 mesiacmi #85626 od Mado
Odpoveď od Mado na tému Re: Anolis Roquet Summus
To,že je pár dospělý,přece neznamená,že jsou vejce vždy oplozené.Běžně se neoplozené vejce zkazí těsně před koncem inkubační doby.

pred 11 rokmi 9 mesiacmi #85649 od b2studio
Odpoveď od b2studio na tému Re: Anolis Roquet Summus
Samozrejme, ta neoplodnenosť je vždy možná. S tým počítam. Ale som chcel aj zistiť či môj spôsob inkubácie vyhovuje, alebo ak budu plesnieť aj ďalšie znášky či neinkubovať na iný spôsob ... aký?

Aká matka, taký skrutkovač...

pred 2 rokmi 11 mesiacmi #101552 od Kathynig
Odpoveď od Kathynig na tému Looking for a boyfriend
Wanna casual sex? My pussy is at your disposal! Find my profile with phone number here - cutt.us/ass2020 My nickname is Lisa

Priložený súbor:

pred 2 rokmi 11 mesiacmi #101814 od zigzagrc
ZigZag.WiKi

Это уникальный каталог с поиском по телеграм группам, чатам и телеграм каналам.

В каталоге вы всегда сможете найти нужную вам группу, канал, чат в телеграм, найти нужное сообщение из телеграм группы, чата или телеграм канала.

Не нашли в поиске что искали? мы с радостью примем от вас ссылку на канал, чат или группу для включения их в поиск и каталог.

Если вы админ телеграм канала, телеграм группы, чата или вы магазин и у вас есть группа, чат в телеграм или канал вам к нам.

Магазинам мы предлагаем отдельный раздел в каталоге, отдельную страницу с витриной!

Регистрируй свой магазин, телеграм группу, чат или телеграм канал и зарабатывай!

Более подробную информацию вы с можете узнать на сайте zigzag.wiki

Moderátori: johny31
Čas vytvorenia stránky: 0.280 sekúnd
Funguje na Kunena fórum