No hlavne že v inom príspevku píšeš že si ho ideš kupovat a nič o tom nevieš Kupit malého varana ,,za facku" dokáže každy ,ale aké potrebuje terárko v dospelosti ,vybavenie, zdroj UVB a náklady na krmivo si treba dobre premysliet .
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
petersveter napísal: No hlavne že v inom príspevku píšeš že si ho ideš kupovat a nič o tom nevieš Kupit malého varana ,,za facku" dokáže každy ,ale aké potrebuje terárko v dospelosti ,vybavenie, zdroj UVB a náklady na krmivo si treba dobre premysliet .
neni to tak ako si myslis ja viem ake mu treba terarko zistoval som si veci ale nenasiel som take ze ci mu treba nadrz aby sa tam celi namocil alebo ako casto krmit a tak dalej ja take wem ze ake velke treba terarko. terarko je uz vo vyrobe alebo napriklak nenasiel som ze ako dlho sa doziva ale ja zakladne veci viem
Varan je krasny ako pise Topas
Len co to terarko? Vysoke a nanic....Co tak dorobit zadnu stenu?Napr z korku. Takto by si mu zvecsil priestor. Sice toho vela nenasplha, ale myslim ze by to aj tak vyuzil.
mam uz kupeny polystyren, montaznu penu aj lepidlo je to otazka cca tyzdna ked si najdem cas kym bude hotova zadna stena. zatial sa velmi neprezentuje ako nejaky lezec musim povedat, problem je skôr v tom ze varan sa ma este dost boji. vcera boli este len 2 tyzdne co ho mam doma. uz na mna prestal v kuse sycat a nafukovat sa , ale ked k nemu priblizim ruku tak vecsinou ujde. nemate niekto skusenosti s ochocenim varana? kupil som ho uz dost velkeho ma nejakych 40 cm, mozno je to tym ze si pomaly zvyka na spolocnost