Forum Čo chováme? Jaštery Varany Varany Varany
Menej Viac Príspevky: 1636 Získaných poďakovaní 11 pred 13 rokmi 4 mesiacmi #49435 od petersveter Skiilla \n
Nazdar ludia ) ) [/quote.
..
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
Menej Viac Príspevky: 131 Získaných poďakovaní 0 pred 13 rokmi 4 mesiacmi #49438 od AsianPitviper caute,dotyčný sa ale pýtal na V.salvator nie V.salvadorii,kt. je ešte dlhší než Salvator.
"V nedozírné samote,v hrobovém tichu pralesa kraluje ponurý,zlý panovník,krutý bič,svištící nad lidmi zde žijícími(Krovinár nemý).Pod širokými listy spí prízrak guayanského pralesa,pod obrovskými stromy sní svuj libý sen."(J.V.Kincl:Hadi,krokodýlové a draci,1942) Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
Menej Viac Príspevky: 1636 Získaných poďakovaní 11 pred 13 rokmi 4 mesiacmi #49443 od petersveter asi už strácam zrak
,tak že ten môj príspevok bol bezpredmetny .
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
Menej Viac Príspevky: 791 Získaných poďakovaní 3 pred 13 rokmi 3 mesiacmi - pred 13 rokmi 3 mesiacmi #49703 od AAA
Canis familiaris 1,0 / Gekko gecko 0,1 / Psalmopoeus irminia 0,1 / Chromatopelma cyaneopubescens ? Posledný krát upravené:pred 13 rokmi 3 mesiacmi
AAA Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
Menej Viac Príspevky: 482 Získaných poďakovaní 0 pred 13 rokmi 3 mesiacmi #49706 od Gastro Imúnny možno ani neni, ale ktovie či sa tej kobre vôbec podarilo prekusnúť mu kožu...
inak super videá
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
Menej Viac Príspevky: 3257 Získaných poďakovaní 22 pred 13 rokmi 2 mesiacmi - pred 13 rokmi 2 mesiacmi #50906 od Bic0 Ibex, co nove u varanika? Nejako som v poslednej dobe nepostrehol ziadne fotky.
Posledný krát upravené:pred 13 rokmi 2 mesiacmi
Bic0 Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
Menej Viac Príspevky: 1085 Získaných poďakovaní 0 pred 13 rokmi 2 mesiacmi #50946 od Ibex To lebo odkedy má nové terárko si našiel miesto, kde sa nedá odfotiť, zvykne sa zakliesniť medzi pozadie a strop a odtiaľ sleduje čo sa deje naokolo. Plánujem mu teraz na Viedenskej burze pozrieť nejakú spoločnosť, len ja mám menšiu variantu a všade som videla iba veľké.
Menej Viac Príspevky: 79 Získaných poďakovaní 0 Menej Viac Príspevky: 1085 Získaných poďakovaní 0 pred 13 rokmi 2 mesiacmi #50951 od Ibex 60 cm väčšia varianta, u menšej je to individuálne, cca 40 cm.
Menej Viac Príspevky: 91 Získaných poďakovaní 1 pred 12 rokmi 9 mesiacmi #57970 od notfake Zdravim, chcel by som sa spytat, ci je tu niekto kto ma skusenosti s dospelym varanom stepnym. S mladatami mam skusenosti, ale chcem vediet nejake postrehy chovatelov co maju aj dospele kusy, ci su v dospelosti agresivne, v ake podmienky v dospelosti potrebuju atd... Chcel by som si jedneho zaobstarat, ale chcel by som sa poradit s nejakym skusenim chovatelom. Pripadne viete mi poradit ake su mensie druhy varanov?
Dakujem
Forum Čo chováme? Jaštery Varany Varany
Čas vytvorenia stránky: 0.136 sekúnd