Stivy, nemyslela som si, ze bude taky varan hlucny ako velociraptor v jurassic parku, ale vzdy je lepsie spytat sa, ako kupit si zviera a potom kvoli susedom ktori sa stazuju ho predavat.
tá jazva je pravdepodobne od žiarovky ku ktorej prišiel u predchádzajúceho majiteľa. vyzeralo to oveľa horšie vtedy, teraz je to už dobré. dal ho dokopy.
Vďaka za odpoveď, stále ma prekvapí ako dokážu ľudia zaobchádzať zo zvieratami, a je mi veľkou záhadou kde sa mohla asi nachádzať tá žiarovka keď dokázala popáliť terestricky žijúceho varana na chrbte.
Exanthematicus je najlacnejsi, to som aj predpokladala ked som hladala ceny. Moze to ist vobec v USA na odbyt, ked jedna chovna farma ponuka napr 200 mladat varanov??
Tie mensie druhy su poriadne rychle. Dobre si rozmysli co od neho ocakavas, ked budes vyberat. Ja varany doma nechovam a tak s nimi moc skusenosti nemam.
Zopar druhov maju v obchode kam chodim. Ked som pre nich robila webovu stranku a potrebovala som ich nafotit, niektore mi dali zabrat.
Na tvojom mieste by som si kupila nieco co nie je prilis agresivne a nie prilis rychle.
Varanus exanthematicus je dobry pre zaciatocnikov.