Zdravim mam doma 3 dni malu agamku a velmi malo mi papa podmienky v terariu ma spravne.spapa mi jedneho maleho cvrcka za den a zeleninu ani jablko nechce vobec aa nasekala som je na male kusky.a ked jej tam hodim ziveho cvrcka tak pred nim uteka a nechce papat ani tak ze z ruky.poradte surnej to na
Vidim, ze si si o agame dopredu vsetko nastudovala
Popis podmienky...
A daj jej pokoj, zbytocne ju nestresuj, uz tak je v novom prostredi, a nieto, ze jej budes davat este aj z ruky.
A jedna dobra rada. Skus is po sebe pred odoslanim prispevok precitat, ci ti to bude davat nejaky zmysel. Rovnako ako zaklady pisania (velke a male pismena, ciarky atd..)
Sorry pisem z mobilu!Nemusis byt hnusny.Praveze som si citala aj diskusie aj lizards a podobne.Teplotu tam ma 36 stupnov ziarovky vyhrevnu aj uvB,oddelene zony,piesok ,kamene,ma aj po com liezt.radsej mi normalne porad a nehubuj ma!Ja som si aj myslela ze to je novym prostredim len sa bojim o nu!
To, ze pises z mobilu neznamena, ze musis pisat jak 8rocne decko
Ak budem hnusny, spoznas to...
Za 3 dni nemas u agamy co zkazit (ak s nou nebolo uz nieco u povodneho majitela). Proste je mimo zo zmeny prostredia a ty namiesto toho, aby si jej dopriala klud tak ku nej strkas este ruky a stresujes ju zbytocne este viac.
Pre istotu, hod sem este foto terarka a kludne aj tej agamy.
Mam sa opakovat?Ok Vidim, ze si si o agame dopredu vsetko nastudovala
Za prve, je to AKVARIUM, nie TERARIUM. Ak si si tolko precitala, vedela by si v com sa agamy chovaju.
Za druhe, ako UV predpokladam, ze tam mas Repti Glo. Co je dost onicom a pri takej vzdialenosti od agamy aj nanic.
Za tretie, kedze mas AKVARIUM namiesto TERARIA tak tam mas uplne blbe vetranie a rovnako aj teplotny gradient. Tipujem, ze ju v tom akurat tak pecies.
Za stvrte, ta agama fakt nevyzera byt ktovie aka.
Za piate,zrejme to bude tou zmeskou vybornych podmienok.
Podľa fotiek agamka buď spí, alebo je na zdochnutie... Kde tam má vodu? Zistila si, čo a koľko žrala pred kúpou? Aká je vlastne veľká a stará? Podľa odhadovanej veľkosti vyzerá totiž ako čerstvo vyliahnuté mláďa...
Terarko z OSB sa dokoncuje.Hore ma sietku na vetranie.UVB je repti glo a vyhrevna je intense basking spot.ano prave spala.tak mi prosim porad co tam mam dorobit aby tam vydrzala kym bude to terarko hotove prosim