- Forum
- Čo chováme?
- Hmyz
- identifikácia húsenice
identifikácia húsenice
Menej Viac - Príspevky: 48
- Získaných poďakovaní 0
-
-
-
-
Kanál noviniek nebol nájdený.
- Získaných poďakovaní 0
-
-
-
-
Menej Viac - Príspevky: 1678
- Získaných poďakovaní 22
-
-
-
-
pred 11 rokmi 1 mesiacom #83249 od danio007 Z identifikaciou ti sice nepomozem, ale ked tak pozriem na tu fotku tak to vyzera ako cez PC (myslim farba)
Ahaetulla prasina 0,1, Chrysopelea paradisi 1,1, Langaha madagascariensis 1,1, Philodryas baroni 0,2, Baedon fuliginosus 2,1, Epicrates cenchria cenchria 1,0, Mus minutoides X,X,X, Corallus ruschenbergeri 0,0,1, Dendrobates azureus, Rhadodactylus ciliatus 1,1, Lepidodactylus lugubris XX, Cosymbotus... Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- Získaných poďakovaní 0
-
-
-
-
pred 11 rokmi 1 mesiacom #83250 od Rudko172 to som sa aj ja smial to je fotene fotakom na telefone Samsung Ace
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
pred 11 rokmi 1 mesiacom #83251 od snakebite rudko, podľa mňa vidlochvost feniklový. najlepšie to overíš ak ju u seba necháš vyliahnuť a motýľa potom vypustíš
- Získaných poďakovaní 0
-
-
-
-
Menej Viac - Príspevky: 358
- Získaných poďakovaní 0
-
-
-
-
-
pred 11 rokmi 1 mesiacom - pred 11 rokmi 1 mesiacom #83308 od snakebite Posledný krát upravené:pred 11 rokmi 1 mesiacom snakebite
Podajte si inzerát na www.ifauna.sk
Kanál noviniek nebol nájdený. Menej Viac - Príspevky: 66
- Získaných poďakovaní 0
-
-
-
-
pred 11 rokmi 1 mesiacom #83345 od calfapes asi ma tu ukamenujete hehe ale ak je ta husenica jedla tak by som ju dal agame

ta by si inak mlsla
Martin Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
pred 11 rokmi 1 mesiacom #83353 od snakebite ak jej nebudú robiť problém tie chlpy, ktoré som si najprv na fotke nevšimla
- Forum
- Čo chováme?
- Hmyz
- identifikácia húsenice
Čas vytvorenia stránky: 0.383 sekúnd