Upgrade agamy na kajmana

pred 12 rokmi 7 mesiacmi - pred 12 rokmi 7 mesiacmi #69330 od maronesko
ahojte aky kajman je taky najmenši a asi bv akej cene sa pohybuje lebo chcel by som predat agamu a namiesto nej by som si kupil toho kajmana síce neviem akeho.preto sa aj racej pitam ak mazte tak mi aj povecte o chove nieco

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Kanál noviniek nebol nájdený.
pred 12 rokmi 7 mesiacmi #69368 od Poisonous27

1,1 Naja siamensis 1,2 Agkistrodon contortrix laticinctus 1,1 Eunectes notaeus

pred 12 rokmi 7 mesiacmi #69375 od PatoKmeto
Odpoveď od PatoKmeto na tému Re: asi kajman
Ak maš o kajmanoch take vedomosti, ake vychadzaju z tvojho prispevku vyssie, urcite si ho kup hned :roll:

pred 12 rokmi 7 mesiacmi #69379 od danio007
Odpoveď od danio007 na tému Re: asi kajman
Hmmmm.. Precitam si tvoj prispevok raz, druhy krat, treti krat a doporucujem ti nejakeho s tychto www.plysove-hracky-eshop.cz/plysovy-krokodyl/
Mozes si vybrat farbu, velkost a mozes s nim ist aj do vane :wink:

Ahaetulla prasina 0,1, Chrysopelea paradisi 1,1, Langaha madagascariensis 1,1, Philodryas baroni 0,2, Baedon fuliginosus 2,1, Epicrates cenchria cenchria 1,0, Mus minutoides X,X,X, Corallus ruschenbergeri 0,0,1, Dendrobates azureus, Rhadodactylus ciliatus 1,1, Lepidodactylus lugubris XX, Cosymbotus...

pred 12 rokmi 7 mesiacmi #69481 od maronesko
Odpoveď od maronesko na tému Re: asi kajman
ok v poho preto som sa pital ...takl kaslem nanho ..a co sa tyka pristorov neni úroblem ale ked ma tak odradzate tak ostanem pri agame

pred 12 rokmi 7 mesiacmi #69742 od Poisonous27
Odpoveď od Poisonous27 na tému Re: asi kajman
Nie nikto ťa neodradza. Pokial by si si ho chcel kupiť, tak si ho kupiš aj keby ti tu niekto napiše 100000 dovodov prečo NIE kajmana. Ale niesu to zvierata pre ludi, ktori maju doma iba agamu. Toto je uplne ine kafe, tieto zvierata treba rešpektovať, predstav si že maš 90 cm kajmana, ktory cvaka na všetky strany ... Treba povolenie na chov a myslim že priestory su neni všetko prvotna investicia je dosť vysoka, kedže samotny kajman stoji cca 400 e, plus akvarium ohrev a samozrejme nejaky vykonny filter. Neuviedol som ti 100000 dovod prečo nie kajmana len par, tak dufam že aj to stači nato, aby si si ho nekupil :D

1,1 Naja siamensis 1,2 Agkistrodon contortrix laticinctus 1,1 Eunectes notaeus

pred 2 rokmi 11 mesiacmi #101555 od Kathynig
Odpoveď od Kathynig na tému I am looking for a guy for sex
Wanna casual sex? My pussy is at your disposal! Find my profile with phone number here - cutt.us/ass2020 My nickname is Lisa

Priložený súbor:

Moderátori: johny31
Čas vytvorenia stránky: 0.280 sekúnd
Funguje na Kunena fórum