chcem sa prosim opytat ci mozem dat na spodok posypove kamene z cesty
postup cistenia:
1x premyte
2 dni odstate vo vode
2x premyte
vysypane na syto a oplachnute 2 vedrami vody
1x premyte
vysusene
1xprevarene
vysusene
takto som to spravil este by som to mohol hodit do mikrovlny
moze to byt?
1) nezname zlozenie "strku" - casto je zmes roznych materialov = ine chem zlozenie a tym padom reakcia vo vode (kysla, zasadita)
2) casta primes strusky a podobneho svinstva - aj ked sa to oficialne nemoze (holt, kriza ja kriza)
3) chemikalie pouzivanie pri posypani ciest v zime - rozne soli a pod - stopove mnozstva tam zostanu
4) iny bordel - z aut, motoriek, bikov, stoparov...
BTW - varenim ani susenim sa tych chemikalii totiz nezbavis...
Ak nemas ani na to, aby si kupil 10l vrece akvaristickeho strku (ja som bral minuly mesiac 5L za 70c), tak si si nemal kupovat zviera - setrenie (a zvlast na takychto lacnych prkotinach) o tebe totiz navodzuje dojem, ze nemas chut investovat do zvierata ani to minimum. Potom to vyzera, ze nabuduce pride otazka, dokedy bude korke stacit plastove vedierko od makrel...
Ak si chudobny student a pod - najdi si brigadu, pozicaj prachy od rodicov, surodencov, kamosov...
Ľudská blbosť a vesmír sú nekonečné... Aj keď s tým vesmírom si nie som úplne istý...
A.Einstein
Posledný krát upravené:pred 9 rokmi 3 mesiacmi Nerd
kde si kupil za 70 centov?
ale pochop neviem kde byvas ale v prešove v akva. obchode pod 10€ za sacok nejde ale dam tam andezitove kamene tych mam dost alebo objednam cez net uvidim