Krmenie hadov netradicnou koristou

pred 8 rokmi 9 mesiacmi #100122 od Nerd
Samozrejme, ze sa pouziva system - najdi chovatela (inzeraty, burzy, atd), zober kopu mysi/potkanov/mastakov/ineho, zabi to, strc do mrazaku, vytiahni z mrazaku, poriadne rozmraz a nakrm hady... Maloktory chovatel ma vlastny velkochov mysi/inych hlodavcov, ktory by utiahol cely chov hadov...

jej nemám dať čo iné a zožrať to bude musieť inak bude držať hladovku

Ak nemas inu moznost ako krmit cistym masom, tak sa na to vykasli, pretoze tie hady tym postupne pomaly zabijes...

Ľudská blbosť a vesmír sú nekonečné... Aj keď s tým vesmírom si nie som úplne istý...
A.Einstein

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 8 rokmi 9 mesiacmi - pred 8 rokmi 9 mesiacmi #100123 od Dominic
Ale ja už ju mám,a je normálne že zožere všetko a to doslovne je schopná zožrať aj šrobik.

pred 8 rokmi 9 mesiacmi #100124 od Nerd
OK, poviem ti to inac... Decko odmala vyzrate na hambacoch z Mekaca sa zrejme 40tky v plnom zdravi nedozije, pretoze v 19tke dostane prvy infarkt... Proste len ciste maso nie je vhodna potrava a ten had casom pojde do... Deckam hambace tiez chutia a zrali by ich na kila, to ale neznamena, ze to je zdrave a nemaju zrat nieco ine... Staci?

Alebo si dakde v prirode videl, zeby sa vsade valali kusy cistej svaloviny a hady hned ako daco zabiju si to naporcovali - vnutornosti (plne vitaminov) vyhodili a ocumlali len maso z kosti??? :shock:

Ľudská blbosť a vesmír sú nekonečné... Aj keď s tým vesmírom si nie som úplne istý...
A.Einstein

pred 8 rokmi 9 mesiacmi #100125 od Dominic
To chápem budem jej dávať len myši,ale aj tak mi je divné že zožere hocičo kludne aj obal s lepidla.

pred 8 rokmi 8 mesiacmi #100137 od Dominic
A mam mu dať úkryt?ak áno s čoho alebo aký.

pred 8 rokmi 8 mesiacmi - pred 8 rokmi 8 mesiacmi #100140 od Nerd
Ano... A do buducna - ine temy ries vo vlaknach do ktorych patria! Toto je o krmeni a nie o ukrytoch (tie patria napr do podmienok chovu, vybavania atd...)

Neskor to tu premazem

A.Einstein

pred 2 rokmi 11 mesiacmi #101632 od jani
Odpoveď od jani na tému Re: Krmenie hadov netradicnou koristou
Bodaj by teba ten had zožral ty hovädo sprosté....!!!mačkami kŕmiť..kkt hady patria do prírody nie za sklo!

Moderátori: johny31
Čas vytvorenia stránky: 0.365 sekúnd
Funguje na Kunena fórum