Vapnik do akvateraria

pred 7 rokmi 5 mesiacmi #101099 od miro293
Odpoveď od miro293 na tému Vapnik do akvateraria
Kedysi dávno som skrmoval aj ja ančovičky. Sú však morské a od nich bola mastná hladina. Radšej kúp hoci len filet z kapra, prípadne inú sladkovodnú rybu, tie sú oveľa lepšie. Potom ich skrmuj aj s kožou a kosťami, nech majú látky potrebné na tvorbu kostí a chrupaviek.
Je jasné, že nádrž treba niekedy čistiť, časom si korytnačka zvykne a bude to stále lepšie. Problém bývajú prvé týždne, potom sa to zlepší.

www.terafarm.eu
Chelodina longicollis, Blaptica dubia, Blaberus boliviensis, Shelfordella tartara, Gromphadorhina portentosa

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 7 rokmi 5 mesiacmi - pred 7 rokmi 5 mesiacmi #101103 od Zorgoth
Odpoveď od Zorgoth na tému Vapnik do akvateraria
a poznaš nazov niejakej sladkovodnej ryby ktoru dostať bežne nevypitvanu? nabuduci tyžden skočim do tesca pokukať :D
myslim že keď som hladal tie ančovičky tak tam boli ryby: sleď ,makrely a tie su morske sa my zda

pred 7 rokmi 5 mesiacmi #101104 od Nerd
Odpoveď od Nerd na tému Vapnik do akvateraria
ano su to morske... Skorej nez zhananie v Tescu sa skus poobzerat po nejakom rybarovi v okoli a brat od neho nastrahove rybky (ale skrmovat len kaprovite tiez nie je moc dobre), pripadne nejakeho akvaristu co ma mecovky, gupky a pod... Kazdopadne toto ber ako zradlo na spestrenie - dolezite je davat jej co najpestrejsiu stravu (to zele od Mira, dazdovky, hmyz, ryby, maso, atd...)

Ľudská blbosť a vesmír sú nekonečné... Aj keď s tým vesmírom si nie som úplne istý...
A.Einstein

pred 7 rokmi 5 mesiacmi #101105 od Zorgoth
a to sa nedaju zohnať normalne mrazene? s tym rybarom bude problem ...

pred 7 rokmi 5 mesiacmi #101110 od Zorgoth
daju sa zohnat tie sladkpvpdne ryby mrazee ci nie?

pred 7 rokmi 5 mesiacmi #101111 od Nerd
Odpoveď od Nerd na tému Vapnik do akvateraria
v Tescu zrejme nie - mozno ak tak pstruha (ale to by teda bolo raidne drahe krmivo)... Viem, ze kedysi sa to kupovalo v Makre, ci to ale este maju to neviem...

Ľudská blbosť a vesmír sú nekonečné... Aj keď s tým vesmírom si nie som úplne istý...
A.Einstein

pred 5 rokmi 7 mesiacmi #101217 od veribr
Odpoveď od veribr na tému Vapnik do akvateraria
Vápnik vhodný pre aj terarijné zvieratá je aj v práškovej podobe, konkrétne sa jedná o Biomín H, bežne dostupný v lekárni. Ja ho kupujem napríklad v Pilulke www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/ . Biomín sa bežne dáva plazom ako aj korytnačkám, akurát treba myslieť aj na iné vitamíny, ktoré prirodzene potrebujú. Ja ho najradšej používam tak, že ním posypem živé cvrčky /nemusíte sa báť, pretože cvrčky škvrnité bežne predávané v zoochovoch vám nevyskočia z terária, vysypete ich rovno z krabičky a ku korkám sa dostane aj vápnik, vôbec nevadí, že sa cvrčky okúpu, toho vápnika ostane aj na nich, a vápnik z vody postupne korka zje, keďže je to látka ktorá sa neroztápa ale pláva na hladine.

Moderátori: johny31
Čas vytvorenia stránky: 0.268 sekúnd
Funguje na Kunena fórum