Hybrid je vzdy nieco za nieco... Bohuzial vyber tej spravnej si budes musiet vyskusat ty... Toto sa totiz spravne riesi pred nakupom zvierata, aby si sa vyhol tomu, ze bude trvat tyzdne/mesiace nez vychytas muchy (a bude to stat kopu prachov). U teba to je este problem v tom, ze mas (male) akvateraium = iny system odvetravania ako v terariu, takze nejaky silny halogen nepripada v uvahu... Ostavaju ti jedine ziarovky, alebo slabsia vybojka...
Ľudská blbosť a vesmír sú nekonečné... Aj keď s tým vesmírom si nie som úplne istý...
A.Einstein
a mohol by si sen hodiť link na nejaky ten dobry hybrid ? aj som rozmyšlal nad 2 žiarivkamy ((UVB a bodova) ale neni to kde pripnuť
a musi sa svietit na rovnake miesto ak mam 2 ?
a ak by som tam dal čisto UVB nedokazal by som nahraiť vzduch na tych 30 samozrejme z bezpečnej vzdialenosti
Prosim o radu niejakej hybridnej žiarovky (nazyvaju sa aj all in one) ta čo som spomenul predtym je pre vačšie terraria (piše sa tam že vyška ma byť aspon 1,5 m
existuju ešte niejake ine hybriden žiarovky pre moje akvaterarium?
samozrejme žeby my stačila len za tu si musim takisto priplatiť čo je podla mna zbytočnost
len tak na porovnanie Exo Terra Solar Glo 160W: Cena: 23€
Exo Terra Solar Glo 125W: Cena 33€
Posledný krát upravené:pred 3 rokmi 11 mesiacmi Zorgoth