Forum Inzercia, akcie, komercia Už konané akcie AkvaTera Košice 9.10.2011 AkvaTera Košice 9.10.2011
Menej Viac Príspevky: 38 Získaných poďakovaní 0 Menej Viac Príspevky: 2123 Získaných poďakovaní 77 pred 11 rokmi 7 mesiacmi #86888 od Nerd chalani - pekna akcia... gratulujem
Ľudská blbosť a vesmír sú nekonečné... Aj keď s tým vesmírom si nie som úplne istý...
A.Einstein Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
Menej Viac Príspevky: 54 Získaných poďakovaní 1 pred 11 rokmi 7 mesiacmi #86982 od kejo10 Prosim vas co je to za druh na tom videu ktore pridal lacike00 v case 2:56? je to tiez gekoncik nocny? Vyzera nadherne...
inac akcia perfektna, tento rok som bol na nej prvy krat, a bolo to lepsie nez som ocakaval
Ako casto sa kona AkvaTera v KE? len raz do roka?
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
Menej Viac Príspevky: 1064 Získaných poďakovaní 11 pred 11 rokmi 7 mesiacmi - pred 11 rokmi 7 mesiacmi #86989 od vilo kejo10: je to Goniurosaurus hainanensis, druh gekončíka z južnej Číny
btw. je to chovný párik a na burze sa nepredal, tak ak by si mal záujem, kontaktuj Fleiredelie-ho
Coleonyx brevis, Coleonyx elegans, Coleonyx variegatus, Goniurosaurus araneus, Goniurosaurus hainanensis, Goniurosaurus splendens, Oedura castelnaui, Oedura monilis, Oedura robusta Posledný krát upravené:pred 11 rokmi 7 mesiacmi
vilo Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
Menej Viac Príspevky: 54 Získaných poďakovaní 1 pred 11 rokmi 7 mesiacmi #86998 od kejo10 vdaka, ja len z cistej zvedavosti som chcel vediet.. bohuzial nemam priestor na dalsich jedincov, a k mojmu samcovi ich asi pustit nemozem
hned si idem o nich nieco najst, vyzeraju velmi pekne..
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
Forum Inzercia, akcie, komercia Už konané akcie AkvaTera Košice 9.10.2011
Čas vytvorenia stránky: 0.289 sekúnd