Forum Inzercia, akcie, komercia Akcie/stretnutia Hamm Hamm
Menej Viac Príspevky: 216 Získaných poďakovaní 7 pred 9 rokmi 4 mesiacmi #99271 od poison Aj niekto zo širšieho okolia, moc by mi to pomohlo, prispejem na benzín
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
Menej Viac Príspevky: 405 Získaných poďakovaní 9 pred 9 rokmi 4 mesiacmi #99275 od b2studio Zháňam jedno ( event. dva ) miesto s nástupom na SK ... prípadne Morava.
Aká matka, taký skrutkovač... Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
Menej Viac Príspevky: 216 Získaných poďakovaní 7 pred 9 rokmi 4 mesiacmi #99276 od poison ak by sa našiel niekto kto ide z južnej moravy alebo z okolia Ba, môžem gekóny priniesť aj tam
Menej Viac Príspevky: 405 Získaných poďakovaní 9 pred 9 rokmi 4 mesiacmi #99282 od b2studio Kedže nie je nič v ponuke ku komu sa pridať skúšame ísť zo Zvolena po svojej osi. Je jedno (event. dve) miesta voľné, ale jeden musí byť praktický šofér na striedanie ... ( odchod BB - Zvolen) bližšie info SS ...
Aká matka, taký skrutkovač... Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
Menej Viac Príspevky: 405 Získaných poďakovaní 9 pred 9 rokmi 1 mesiacom - pred 9 rokmi 1 mesiacom #99491 od b2studio Ak by mal niekto záujem ísť na marcový , tak SS. ( BB - ZV - NR - BA)
Aká matka, taký skrutkovač... Posledný krát upravené:pred 9 rokmi 1 mesiacom
b2studio Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
Menej Viac Príspevky: 405 Získaných poďakovaní 9 pred 9 rokmi 1 mesiacom #99493 od b2studio ...prípadne naopak - nemá niekto voľné miesto??? Aj jedno. V rámci Sk pricestujem
Menej Viac Príspevky: 192 Získaných poďakovaní 1 Menej Viac Príspevky: 2123 Získaných poďakovaní 77 pred 8 rokmi 5 mesiacmi #100205 od Nerd
Ľudská blbosť a vesmír sú nekonečné... Aj keď s tým vesmírom si nie som úplne istý...
A.Einstein Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
Menej Viac Príspevky: 162 Získaných poďakovaní 7 pred 8 rokmi 5 mesiacmi - pred 8 rokmi 5 mesiacmi #100206 od anchietae Ved je kazde 3mesiace.. Niekedy bol len jarny a jesenny.. Teraz uz je aj junovy + decembrovy, no tie su pomerne slabsie.
Posledný krát upravené:pred 8 rokmi 5 mesiacmi
Nerd Dôvod: nespravna citacia
Menej Viac Príspevky: 192 Získaných poďakovaní 1 pred 8 rokmi 3 mesiacmi #100320 od Michel Zdravim! Ponukame posledne volne miesto na Decembrovy Hamm. Ja vyrazam z Piestan do Tranvy tam sadam do auta a ideme smer Ba a cez Rakusko vyrazame v piatok o 17 00..je moznost aj nieco zaniest/ priniest za mierny poplatok... piste mi na mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. (som tam kazdy den par krat)
Forum Inzercia, akcie, komercia Akcie/stretnutia Hamm
Čas vytvorenia stránky: 0.107 sekúnd