Akvateráriá

pred 14 rokmi 4 mesiacmi #34864 od miro293
Odpoveď od miro293 na tému Re: Akvateráriá
Jksdf, keďže je to pol roka starý prí­spevok, už len v záujme tých zvierat verí­m, že ich už konečne má v niečom normálnom. A keď už boli roky v akvárku bez ostrova, tých pár dní­ by už vydržali. Nemusel by potom riešiť zlomeniny panciera.

www.terafarm.eu
Chelodina longicollis, Blaptica dubia, Blaberus boliviensis, Shelfordella tartara, Gromphadorhina portentosa

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 13 rokmi 11 mesiacmi #44163 od LuKaSiS
Odpoveď od LuKaSiS na tému Re:

petersveter napísal: Ja mám svoje Kinosternon leucostomum v akvatera 100x50x50 a vodny stlpec je 20cm ,nad vodou je vlepena plošinka s pieskom 50x50 cm.

pekne to máš... velmi pekne :D

pred 10 rokmi 16 hodinami #98095 od 3gramy
Odpoveď od 3gramy na tému Re:
ako si utesnil sklo na zadnej stene? alebo si najprv vlepil sklo az potom kamene? a cim si to lepil? taku niejaku predstavu mam aj ja do terarka pre agamu

pred 8 rokmi 3 mesiacmi #100623 od matopb
Odpoveď od matopb na tému Akvateráriá
Zdravim, chcel som sa opýtať akú rastlinu by bolo vhodné alebo možné dať korytnačke na súš?

pred 8 rokmi 3 mesiacmi #100624 od Nerd
Odpoveď od Nerd na tému Akvateráriá
Akej korytnacke?
Osobne neodporucam ziadnu - mozno tak max umelu, ktoru dobre upevnis... Inak kazdu zlikviduju... Mozes ovesat pozadie nejakymi umelymi napr, tak aby na ne nedociahli... Ale to je asi tak vsetko...

Ľudská blbosť a vesmír sú nekonečné... Aj keď s tým vesmírom si nie som úplne istý...
A.Einstein

Moderátori: johny31
Čas vytvorenia stránky: 0.260 sekúnd
Funguje na Kunena fórum