Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Potkany svrab?

Potkany svrab? 5 mesiacov, 1 týždeň #88700

Chalani dajte radu ak viete.Na mojich potkanoch som si všimol že majú celé uši aj tvárovú časť pri nose posiatu nejakými vyráškami.neviete čo to je nejaký svrab?kožná choroba?čím sa to dá odstrániť?dakujem

Re: Potkany svrab? 5 mesiacov, 1 týždeň #88701

• Nerd
  • NEPRÍTOMNÝ
ak to su vyrazky, tak to svrab nie je...
hod fotku + popis podmienok, celu genezu...
Ľudská blbosť a vesmír sú nekonečné... Aj keď s tým vesmírom si nie som úplne istý...
A.Einstein
Posledná úprava: 5 mesiacov, 1 týždeň Napísal Nerd.

Re: Potkany svrab? 5 mesiacov, 1 týždeň #88702

ChorobyDrobnychSavcu.jpg
pb149595-20111206.jpg
Prílohy:
Posledná úprava: 5 mesiacov, 1 týždeň Napísal AHA-snakes.

Re: Potkany svrab? 5 mesiacov, 1 týždeň #88703

Chov som mal čistý bez problémov,po každom menený pilín komplet dezinfikácia lekarskou dezinfekciou+chlór,strava pestrá psie granule,ovs.vločky,ovocie zelenina,suchý chlieb.Doteraz sa im darilo super bolo kopec mladých.Tak neviem ale vyzerá to na svrab asi...

Re: Potkany svrab? 5 mesiacov, 1 týždeň #88704

• Nerd
  • NEPRÍTOMNÝ
Tak toto nie su vyrazky - ako si pisal v uvode...

Toto je naozaj svrab v pokrocilom stadiu (nie konecnom - vtedy moze dojst az k nekroze ucha)...
Zvierata oddel, daj do karanteny. "Zdrave" zvierata zo skupiny urcite sleduj - pri prvych problemoch oddelit.
Postihnute miesta potieraj vatovou tycinkou (na cistenie usi) namocenou v Strongholde (da sa pouzit aj Arpalit)... Mozes ist za vetom a podat injekcne Ivomec - ten nakoniec budes musiet nasadit aj tak - v pripade ze potieranie nezaberie...
Ľudská blbosť a vesmír sú nekonečné... Aj keď s tým vesmírom si nie som úplne istý...
A.Einstein

Re: Potkany svrab? 5 mesiacov, 1 týždeň #88707

Ok skúsim to poriešit,potom dám vediet ako sa im darí.Nerd dík.

Re: Potkany svrab? 5 mesiacov, 1 týždeň #88709

• AAA
  • NEPRÍTOMNÝ
Teoreticky keby to zozral had moze sa mu nieco stat?
Canis familiaris 1,0 / Boa constrictor mix 0,1 / Epicrates cenchria cenchria 0,1 / Gekko gecko 0,1 / Gromphadorhina oblongonata / Psalmopoeus irminia 0,1 / Cyriocosmus venezuelensis ? / Chromatopelma cyaneopubescens ?

Re: Potkany svrab? 5 mesiacov, 1 týždeň #88714

• Nerd
  • NEPRÍTOMNÝ
Zalezi ci ho zozere pred zdravotnou kurou, alebo po nej...

Arpalit sa z tela odbura zhruba po 4-6 tyzdnoch (som paranoidny, takze ja krmim az po 2 mesiacoch najskor)... Podobne je na tom Stronghold...

Co sa Ivomecu tyka - je to horsie... Tam sa caka dlhsie - vyse 3 mesiace...
A.Einstein

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re: Potkany svrab? 5 mesiacov, 1 týždeň #88716

Kúp si neostomosan, rozrieď ho a vykúp v ňom všetky potkany aj tie zdravé a dezinfikuj ubikácie. Po nejakej dobe to zopakuj.
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Re: Potkany svrab? 5 mesiacov, 1 týždeň #88717

• AAA
  • NEPRÍTOMNÝ
Ale ja som to myslel, tak ze ziadne liecenie ale rovno skrmit chore jedince. Ci ten samotny svrab neublizi hadovi.
Canis familiaris 1,0 / Boa constrictor mix 0,1 / Epicrates cenchria cenchria 0,1 / Gekko gecko 0,1 / Gromphadorhina oblongonata / Psalmopoeus irminia 0,1 / Cyriocosmus venezuelensis ? / Chromatopelma cyaneopubescens ?
  • Strana:
  • 1
  • 2
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.73 sekúnd

Najnovšie články

Naj články