|
Phelsuma mad. grandis Pred 1 rok, 8 mesiacov
|
|
|
zdravim, mam problem so samcekom, naposledy zral v piatok a od vtedy nezral. Samicka zrala v piatok aj vcera. Ked uz som videl ze by si bol zobral cvrcka tak mu ho vzdy samicka zozere aj z ruky ked som mu ho dal tak mu ho samicka vychmatla z ust.....Tej stale chuti ale on akosi nechce....je vidiet ze oproti samicke je chudsi....moze byt normalne ze nezerie tak dlho ? dakujem...
|
|
|
|
phelsuma madagascariensis grandis 1.1
|
|
Podajte si inzerát na www.ifauna.sk
Vyrábame akváriá a teráriá na ... |
|
|
|
Re: Phelsuma mad. grandis Pred 1 rok, 8 mesiacov
|
|
|
Normálne to nieje, ale v pohode vydrží dáky týždeň bez jedla. Keď je v dobrej kondícii, tak aj 2. Skús im dať tolko cvrčkov, aby sa nažrala samica dosýta a potom ešte ostalo aj samcovi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CAWTE Chcel by som sa opytat ci by bolo mozne chovat viac phelsum v terariu 200x200x50 cm (vyska x dlzka x sirka ) . viem ze su dost teritorialne ale chcem len vediet ci by to bolo mozne ak by tam mali vela rastlin a ukrytov? dik za odpovede !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grandisky určite nie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OK DIK . TAK TO TERARKO ROZDELIM NA VIAC MENSICH 
|
|
|
|
|
|
|
Re: Phelsuma mad. grandis Pred 1 rok, 5 mesiacov
|
|
|
|
|
|
|
Posledná úprava: 29/08/2010 22:44 Spravil: Fredy81118.
Morelia Viridis 2.3 , B.c.c Surinam 1.1 , Morelia spilota cheynei 1,1 , Python Regius 1,1 ...
|
|
|
Re: Phelsuma mad. grandis Pred 1 rok, 5 mesiacov
|
|
|
Myslím že by to mohol byť samec.
|
|
|
|
|
|
|
Re: Phelsuma mad. grandis Pred 1 rok, 4 mesiacov
|
|
|
Zdravím, mám malé phelsumy, majú 2 týždne a zohnal som si mikro cvrčkov (okolo 0,3 cm) ale vôbec ich nechu žrať. Predtým som im daval rôzne kašičky ale tie tiež moc nežrali....ako by som ich mal donutit ?
|
|
|
|
|
|
Podajte si inzerát na www.ifauna.sk
|
|
|
|
Mozes im dat aj trochu vacsie, 0.5cm napriklad. Moze im vadit aj privelke mnozstvo vitaminov na cvrckoch. Taktiez nevhodne podmienky mozu byt problem, tma, zima a pod.
Cim ich krmil chovatel od ktoreho ich mas? Mozno su zvyknute na krmenie svabmi, alebo niecim inym.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibex Napísal:
Mozes im dat aj trochu vacsie, 0.5cm napriklad. Moze im vadit aj privelke mnozstvo vitaminov na cvrckoch. Taktiez nevhodne podmienky mozu byt problem, tma, zima a pod.
Cim ich krmil chovatel od ktoreho ich mas? Mozno su zvyknute na krmenie svabmi, alebo niecim inym.
Mám ich od narodenia, je to môj prvý odchov .... Od narodenia som im daval rôzne kašičky, med a to si niekedy dali, niekedy nie a konečne som včera zohnal malých cvrčkov ale nechceli ich žrať...
|
|
|
|
|
|
|