Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

leguan zeleny-strava
(1 prehliadajúci) (1) hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: leguan zeleny-strava

leguan zeleny-strava 3 rokov, 10 mesiacov #29470

• DADAo
  • NEPRÍTOMNÝ
dobry den.mam leguana zeleneho kupil som si ho 17.7.08 cize ho mam dva dni.dost sa onho strachujem pretoze mi nechce nic jest.skusal som uz mrkvu,salat,broskynu,aj slivky...a este nezjedol nic.je to normalne za tie prve dni ze si musi zvyknut alebo ako to je?dakujem za odpovede.

Re: leguan zeleny-strava 3 rokov, 10 mesiacov #29476

• cerlu
  • NEPRÍTOMNÝ
je to celkom normálne, musí­ si zvyknúť na nové prostredie... nezúfaj a ponúkaj mu každý deň maj s ní­m trpezlivosť, on sa osmelý... mne mladá agama nežrala týždeň po prinesení­ domov a po dvoch mesiacoch je z neho žráč...
pogona vitticeps, B. albopilosum, L. Parahybana,B. dubia, B. cranifer, E. distanti, boa constrictor, Lampropeltis triangulum sinaloe

Re: leguan zeleny-strava 3 rokov, 10 mesiacov #29477

• johny31
  • NEPRÍTOMNÝ
DADAo napísal:
dobry den.mam leguana zeleneho kupil som si ho 17.7.08 cize ho mam dva dni.dost sa onho strachujem pretoze mi nechce nic jest.skusal som uz mrkvu,salat,broskynu,aj slivky...a este nezjedol nic.je to normalne za tie prve dni ze si musi zvyknut alebo ako to je?dakujem za odpovede.

neboj,v prvom rade ho nechaj v klude,nechytaj ho ,len mu men vodu a potravu denne za čerstvu,dufam ,že uvb a ohrev maš poriešeny,mne nežral 3 tyždne,ale hlad a zvedavost zvitazili,takže bez obav a poprezeraj forum,tu sa to už riešilo
Iguana iguana,Cyclura nubla

Re: leguan zeleny-strava 3 rokov, 10 mesiacov #29483

• DADAo
  • NEPRÍTOMNÝ
jasne potravu mu menim rano na obed a este pred nocou mu davam.uvb yiarovku mam tu 2% a lampu na teplo mam zatial obycajnu ale problem moze byt aj v tom ze mam akvarium asi take velke ako jeho dlzka...pretoze mi puklo ked som mu prerabal velke a hned nato ja magor som zlomil celu tu stranu...tak diki moc

Re: leguan zeleny-strava 3 rokov, 10 mesiacov #29539

• DADAo
  • NEPRÍTOMNÝ
este sa chcem spztat ci som v niecom nespravil chybu ked som ho hned prvy den drzal na rukas atd.ci to nema nejake nasledky pretoze som to kdesi cital nieco podobne tak dik cafte

Re: leguan zeleny-strava 3 rokov, 10 mesiacov #29551

• Puks
  • NEPRÍTOMNÝ
nechytaj ho do ruk.. tvoj lego o to vobec nestoji, je to prenho len stres... musi si zvyknut
E. macularius, L. lugubris, X. leavis, G. rosea, P. regalis, L. striatipes, parahybana, H. hercules, E. weijenberghi, P. murinus RCF, A. geniculata, E. italicus, Diplopoda sp., B. craniifer

Re: leguan zeleny-strava 3 rokov, 10 mesiacov #29572

• DADAo
  • NEPRÍTOMNÝ
super akurat mi zjedol prvy list som rad ja blcha :p tak cafte diki all

Re: leguan zeleny-strava 3 rokov, 9 mesiacov #30084

• ogi961
  • NEPRÍTOMNÝ
hladam nejaky dobry veb kde by som sa mophol o leguanovi docitat viac

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re: leguan zeleny-strava 3 rokov, 9 mesiacov #30120

• Puks
  • NEPRÍTOMNÝ
tyyyyy vole... si predstav, ze das do googlu "leguan zeleny"

http://www.google.com/search?hl=sk&lr=& ... 22&spell=1
E. macularius, L. lugubris, X. leavis, G. rosea, P. regalis, L. striatipes, parahybana, H. hercules, E. weijenberghi, P. murinus RCF, A. geniculata, E. italicus, Diplopoda sp., B. craniifer

Re: leguan zeleny-strava 3 rokov, 9 mesiacov #30154

• tozi
  • NEPRÍTOMNÝ
ogi961 napísal:
hladam nejaky dobry veb kde by som sa mophol o leguanovi docitat viac

http://www.leguanzeleny.cz/Home.htm
  • Strana:
  • 1
  • 2
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.63 sekúnd

Najnovšie články