Nachádzate sa tu:   www.teraristika.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?
DoleStránka: 1
Téma: kupa modlivky
kupa modlivky Pred 2 rokov, 5 mesiacov  
zdravim chcem sa opitat .. viem ze to tu uz bolo dakde napisane a tak ... ale urcite uz budu stare topici ... takze sa chcem opitat kde teraz najblizsie bude nejaka burza v Banskej bystrici a okolie ... kde by sa dali zakupit modlivky

popripade ak niekto teraz ponuka modlivky v 1-2 zvleku ... tak mi sem dajde vediet ... bol by som vam moc vdacny
marox
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Re: kupa modlivky Pred 1 rok, 5 mesiacov  
1. modlivka žije iba od jari do jesene(druhy žijúce u nás) trochu škoda ju na tu dobu zatvárať......a keď to spomínam modlivky ktoré sa u nás dajú kúpiť sa dožívajú približne akého veku?
2. chceš kúpiť zviera ktoré je u nás v dedine na každom rohu ale sú chránené no na to aby som ju mohol pozorovať mi stačí isť na záhradu
Richard Sluka
Posledná úprava: 03/09/2010 19:16 Spravil: riso2911.

marox Napísal:
zdravim chcem sa opitat .. viem ze to tu uz bolo dakde napisane a tak ... ale urcite uz budu stare topici ... takze sa chcem opitat kde teraz najblizsie bude nejaka burza v Banskej bystrici a okolie ... kde by sa dali zakupit modlivky

popripade ak niekto teraz ponuka modlivky v 1-2 zvleku ... tak mi sem dajde vediet ... bol by som vam moc vdacny

30.10 bude AkvaTera Zvolen. Viac info nájdeš v skorej dobe na www.akvatera.sk možno tam nejaké budú.
fleiredelie
455666032 Pohlavie: Muž milan.oselsky plazyunas Miesto: Košice Narodeniny: 08/02

No a napokon skús napísať pánovi, ktorí používa meno "slepák". Gejza (slepák) chodieva aj do Zvolena na burzu(tak sa mi zdá). Neviem či aj Martin111 nechová nejaké tie modlivky. Je lepšie si to dohodnúť dopredu, ako potom byť sklamaný, že nikto nič také nepriniesol.
Peter Mokrý

HoreStránka: 1
Moderátori: ToPaS, johny31

O projekte

Teraristika.sk vznikla ako projekt pre podporu teraristiky na Slovensku. Práve ste na novej verzii, stránky a fóra. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.