Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

Leguán nechce príjimať potravu
(1 prehliadajúci) (1) hosť
Všetko čo sa týka Leguána zeleného
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

TÉMA: Leguán nechce príjimať potravu

Re: Leguán nechce príjimať potravu 5 mesiacov, 2 týždňami #88665

• johny31
  • NEPRÍTOMNÝ
Však skus použit teplomer ...Teraz tam ma ake teploty?Pisal si,že teplo tam ma.Ked použuješ dalšiu 125 W žiarovku,rataj,že ti tam teplota podstatne stupne.
Iguana iguana,Cyclura nubla
Posledná úprava: 5 mesiacov, 2 týždňami Napísal johny31.

Re: Leguán nechce príjimať potravu 3 mesiacov, 2 týždňami #90284

• Andrea
  • NEPRÍTOMNÝ
Ahojte.som tu uplne nova a mam problem s legom.mam ho uz vyse mesiaca.nonstop citam diskusie,forum,clanky..... Neviem ako,alebo co snim robit,ale zerie mi len a len kobylky.nemozem ho na nic ine donutit.radsej bude hladovat,ale okrem kobyliek nic ine nezerie.davam mu aj salaty,zeleninu.skusala som uz aj ovocie...nic .nechala som ho asi 4 dni bez kobyliek a davalo som mu cisto rastlinnu potravu,ci nebude zrat ked vyhladuje,no nic.ked zbadal skatulku s kobylkami,tak uz sa vrhal po kobylkach.je tu niekto kto by mi vedel poradit?kupovala som ho v ZOOMIXE,nepovedali mi ani vek,ani pohlavie.podla toho vsetkeho co som citala vyplyva,ze je to samicka.je s chvostom 60cm dlha... vopred Dakujem za odpoved

Re: Leguán nechce príjimať potravu 3 mesiacov, 2 týždňami #90287

No tak pokiaľ sa jedná o iguana iguana, tak v prvom rade si musíš uvedomiť, že je to VEGÁN!!!!!!!! Ak nevieš, čo to znamená, google. To ho od začiatku kŕmiš kobylkami? iba kobylkami? A to ti poradili aj v tom obchode? A čo také si čítala okolo leguánov, keď ho kŕmiš kobylkami? Čítal som síce aj ja, že mladý žerú aj hmyz, ale fakt nepoznám nikoho, kto by to niekedy urobil, natoš ho kŕmil iba hmyzom. Vprvom rade si silno úplne mega nahusti toto... www.teraristika.sk/forum/48-iguana-iguana-leguan-zeleny/75952-o-by-som-mal-vediet-o-chove-leguana-zeleneho

1. kobylky vymeniť za rukolu, čakanku, zelenú fazulku, strúhanú mrkvu, listy kalerábu,...... A TO OKAMŽITE!!!!!!! Ne pýtať sa ho, či to bude žrať alebo nebude... on bude neboj. Zaobstarať poriadnu vypekačku UVB a dúfať, že bude všetko v poriadku..

2. To s kobylkami, zarazí iných borcov, čo sem chodia.. pre zaujímavosť daj info, ako ho chováš, kde a ako vyzerá terárko.. všetko, rozmery, vetranie, osvetlenie, proste všetko.. Len čisto pre informáciu.
Iguana iguana 1,0
Furcifer pardalis Ambilobe 1,0
Posledná úprava: 3 mesiacov, 2 týždňami Napísal Drobec9111.

Re: Leguán nechce príjimať potravu 3 mesiacov, 2 týždňami #90288

Inak máš plus, zato, že si nezaložila novú tému. Ale že si použila už vytvorenú.
Iguana iguana 1,0

Re: Leguán nechce príjimať potravu 3 mesiacov, 2 týždňami #90290

• Andrea
  • NEPRÍTOMNÝ
dik za to plus.ja zijem v anglicku.tu som ho kupila v petshope.ked som ho kupila,hned som pytala prenho aj zradlo.no oni mi jednoznacne hned dali kobylky a ktomu cvrcky ,ze jeden den to a druhy to.no cvrcky absolutne mu nezabrali nieako.viem,ze je vegan.ja som vsetko pred kupov asi mesiac nastudovala.mam original terarko exo terra aj misky ma tej znacky na vodu,zradlo...ma tam aj bazenik v ktorom je v kuse .ma teplotu tych 30 az 35 stupnov.stale ho rosim.prave sa mu zacal chvost zvlikat...asi tyzden som mu davala cisto rastlinnu potravu.vsetko som mu nastruhala ako mrkvu,nakrajala papriku,salat...stale mu to striedam.vsetko ma cerstve,lenze on to akurat ovonia a ide na koren,alebo vody... ja uz si neviem pomoct ved tu tie kobylky stoja 2,50 a su tam 7ks. je to aj pridrahe a nemaju to vkuse...tyzden nezral,lebo nemal kobylky ,ale rastlinnu potravu,no nedotkol sa toho.dnes len videl skatulku s kobylkami tak hned sa vrhol,co som nestihla mu vybrat.ja si neviem snim rady,lebo chcem na rastlinnu ho naucit ako ma byt.v noci ma priblizne 20 az 25 stupnov...

Re: Leguán nechce príjimať potravu 3 mesiacov, 2 týždňami #90291

A aké sú rozmery toho terárka? S kobylkami hneď prestaň. Dávaj mu iba rastlinnú zložku.. On bude žrať.
Iguana iguana 1,0

Re: Leguán nechce príjimať potravu 3 mesiacov, 2 týždňami #90293

• Andrea
  • NEPRÍTOMNÝ
momentalne 90-60-90 ,ale uz mu ideme robit velke ako skrina.uz mame presny projekt .myslim,ze to je nan male...ze asi?

Re: Leguán nechce príjimať potravu 3 mesiacov, 2 týždňami #90296

• johny31
  • NEPRÍTOMNÝ
Je to naozaj leguán? Ale snáď by v obchode neyamenili za
www.google.sk/search?q=physignatus+cocincinus&hl=sk&pwst=1&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=dbgpT8CrAo3csgbYvPHwAQ&ved=0CCcQsAQ&biw=1440&bih=785
To zrejme ty si mi pisala na stranku?
,ze je to samicka.je s chvostom 60cm dlha. - to sa tu velakrat rozoberalo,v takej velkosti,ešte pohlavie neurčiš,teda ak sa nejedná o dospeláka
Ostatné ako písal Drobec.Ak nechudne,tak drastická hladovka.Tie kobylky... nedávaj mu ich.
Moji teraz tiež "trucuju",inokedy v tomto obdobi žrali ako besní...
Posledná úprava: 3 mesiacov, 2 týždňami Napísal johny31.

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re: Leguán nechce príjimať potravu 3 mesiacov, 2 týždňami #90297

• Andrea
  • NEPRÍTOMNÝ
ano pisala som na nieake forum,no nik mi neopd tak som skusila stastie tu na.ty ako som pozrela mas pravdu je to presne physignatus cocincinus.som trosku zaskocena ,lebo vsetko co mi povedal ten predajca,sa zhodovalo s leguanom...

Re: Leguán nechce príjimať potravu 3 mesiacov, 2 týždňami #90301

• johny31
  • NEPRÍTOMNÝ

Tak preto tie kobylky,to je jej strava.Ďalej doplniť o švaby,cvrčky,rybičky .Ked bude väčšia myšacie holiatko.
Podmienky podobné pre leguána,len vyššia vlhkosť a 2/3 dna by mala byť vodná nádrž.
Najlepšie je priložiť fotku a bude jasné,čo ti vlastne predali.
www.agamakocicinska.cz/
teraristika.chovzvirat.com/druhy/agama-kocicinska.html
a aj tu na fóre je toho dosť popísané,tak si to tu preloz.Viem,že sme tu par začínajúcim radili.
www.teraristika.sk/forum/search?q=agama+ko%C4%8Din%C4%8Dinska
www.teraristika.sk/forum/2-vona-diskusia-o-teraristike/88543-urenie-pohlavia-u-agama-koininska#88543
Posledná úprava: 3 mesiacov, 2 týždňami Napísal johny31.
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.67 sekúnd

Najnovšie články

Naj články