Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

TÉMA: krokodil

Re: krokodil 1 rok, 10 mesiacov #61425

Devil69 Napísal:
Fleiredelie hod sem nejake fotky terarka, nech sa pokocham To moje uz je skoro hotove. Skla su narezane uz len nalepit a malicky sa moze v klude vyhrievat heh

zajtra ti nafotím a nahodím, ale upozornujem, moje terária niesú estetické ale praktické alebo sa ozvi ss a môžeš dojsť pozrieť aj osobne

Re: krokodil 1 rok, 10 mesiacov #61637

• Devil69
  • NEPRÍTOMNÝ
jasneee dosiel by som pozrieeet ved niesme daleko od seba ) heh hod mi do SS cislo ti brnknem
Keby nieco tak Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Re: krokodil 10 mesiacov #83664

caute
chcel by som sa spytat ci poznate nejaku knihu o chove krokosov?

Re: krokodil 10 mesiacov #83668

Na začiatok úplne postačuje knižka od Jarka Zelinku a Petra Voženílka - Krokodýlové, přežívajíci současníci dinosauru

Re: krokodil 10 mesiacov #83727

dakujem..pokusim sa si ju zohnat

Re: krokodil 5 mesiacov, 3 týždňami #88441

• matko
  • NEPRÍTOMNÝ
prepacte chcem sa spytat,existuje nejaky krokodil co ma menej ako 80cm v dospelosti ?

Re: krokodil 5 mesiacov, 3 týždňami #88442

• Mino
  • NEPRÍTOMNÝ
ano gumeny
18.9.2011 AkvaTera Trnava http://trnava.akvatera.sk
www.plazyunas.com - stránka o plazoch Slovenska
1.0 BC mix; 1.0 Python regius; 1,1 BCC Brazil; 2.1 BCC Surinam; 1,1 BCC Guyana; 0.1 Paleosuchus palpebrosus

Re: krokodil 5 mesiacov, 3 týždňami #88444

• matko
  • NEPRÍTOMNÝ
prosim?ako prepac..pytam sa,lebo poznam len 3 druhy stych mensich co maju do tych 1.2 a 1.5 metra a chcem vediet ci je aj nieco mensie ;)tak prosimta velmi pekne nabuduce seriozne ok

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re: krokodil 5 mesiacov, 3 týždňami #88450

• Mino
  • NEPRÍTOMNÝ
prepac ale radsej ta odradim ak na nich pozeras s tym aby dorastali do 80cm. ani pri tych najmensich druhoch kde sa uvadza ze ny mohli mat 1,2-1,5 metra neni nikdy istota. videl som kusy tychto druhov ktore mali 2x tolko.
18.9.2011 AkvaTera Trnava http://trnava.akvatera.sk
www.plazyunas.com - stránka o plazoch Slovenska
1.0 BC mix; 1.0 Python regius; 1,1 BCC Brazil; 2.1 BCC Surinam; 1,1 BCC Guyana; 0.1 Paleosuchus palpebrosus
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.63 sekúnd

Najnovšie články

Naj články