Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

Kajman trpasličí­ (Paleosuchus palpebrosus)
(1 prehliadajúci) (1) hosť

TÉMA: Kajman trpasličí­ (Paleosuchus palpebrosus)

Re: Kajman trpasličí­ (Paleosuchus palpebrosus) 1 rok, 10 mesiacov #61803

• Mino
  • NEPRÍTOMNÝ
ja som kupil mlada pred troma rokmi za cca. 350,-eur ale daju sa zohnat aj lacnejsie. za 500,- by som nepredal ani toho mojho odrasteneho
18.9.2011 AkvaTera Trnava http://trnava.akvatera.sk
www.plazyunas.com - stránka o plazoch Slovenska
1.0 BC mix; 1.0 Python regius; 1,1 BCC Brazil; 2.1 BCC Surinam; 1,1 BCC Guyana; 0.1 Paleosuchus palpebrosus

Re: Kajman trpasličí­ (Paleosuchus palpebrosus) 1 rok, 10 mesiacov #61921

• tomo
  • NEPRÍTOMNÝ
aj pre mna sa ta cena zdala trosku vysoka, ale dal som to tu len pre info...
Boa constrictor 1,1
Corallus hortulanus 0,1
Python regius 0,1

Re: Kajman trpasličí­ (Paleosuchus palpebrosus) 1 rok, 7 mesiacov #68730

Mino mal by som otazocku, ako je to s registraciou thoto kajmanika v CITES a s chovom nebezpecnych zvierat v zakone som cital ze spadaju k tym nebezpecnym zvieratam jedince len dlksie ako 1 m ci ho nestaci evidovat az ked tu dlzku dosiahne.. a pred kupov potrebujem mat vybavene neake tlaciva ohladom chovu zakonom chraneneho zvierata alebo staci to az potom..

Re: Kajman trpasličí­ (Paleosuchus palpebrosus) 1 rok, 7 mesiacov #68731

• Mino
  • NEPRÍTOMNÝ
CITES: musis byt zaregistrovany ako chovatel CITESovych zvierat, kratka fomralita da sa vybavit na dialku. kedze podla noveho CITESu patri pod Cites B tak je nutne len viest druhovu kartu bez nutnosti registracie.

Nebezpecne zviera: musis byt na prislej krajske veterinarnej sprave evidovany ako chovatel nebezpecnych zvierat. ak ho chovas v dome staci ti len podat ziadost. pre chov v byte je nutna vynimka na chov nebezpecnych zvierat v byte. to ci to musis mat kym nema 1m je diskutabilne ale pri krokosoch by som to neriskoval ako napr. pri BCC. ak mas dom vybavis to bez problemov.
1.0 BC mix; 1.0 Python regius; 1,1 BCC Brazil; 2.1 BCC Surinam; 1,1 BCC Guyana; 0.1 Paleosuchus palpebrosus

Re: Kajman trpasličí­ (Paleosuchus palpebrosus) 1 rok, 7 mesiacov #68734

Horsie je ze mam bytik no budem to musiet neako pobehat diky moc za odpoved..

Re: Kajman trpasličí­ (Paleosuchus palpebrosus) 1 rok, 7 mesiacov #68736

Mino Napísal:

to ci to musis mat kym nema 1m je diskutabilne ale pri krokosoch by som to neriskoval ako napr. pri BCC. ak mas dom vybavis to bez problemov.

Trošku ta doplním, pri Krokodýloch nerozhoduje veľkosť. Do kategórie nebezpečné zvieratá sú zaradené všetky druhy bez výnimky, a nehrá u toho rolu dĺžka, vek ani nič podobné. Čiže je jedno, či má viac alebo menej ako meter, stále ho musíš ohlásiť na RVPS-ke. Takže to nieje ani len diskutabilné
Posledná úprava: 1 rok, 7 mesiacov Napísal fleiredelie.

Re: Kajman trpasličí­ (Paleosuchus palpebrosus) 1 rok, 7 mesiacov #68737

• Mino
  • NEPRÍTOMNÝ
ano fleirdelie ma pravdu, u jasterov nad 1m sa to tyka u krokosov vsetkych samozrejme.

Re: Kajman trpasličí­ (Paleosuchus palpebrosus) 1 rok, 6 mesiacov #68841

tak preco je potom vo vyhlaske o chove nebezpecnych zvierat napisane ze patria tam citujem: krokodíly (Crocodylia): všetky jedince, ktorých celková dĺžka tela vrátane chvosta presahuje 1 m

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re: Kajman trpasličí­ (Paleosuchus palpebrosus) 1 rok, 6 mesiacov #68842

• Mino
  • NEPRÍTOMNÝ
kde si taku nasiel?

Re: Kajman trpasličí­ (Paleosuchus palpebrosus) 1 rok, 6 mesiacov #68843

231
V Y H L Á Š K A
Ministerstva pôdohospodárstva Slovenskej republiky
z 9. júna 1998
o chove spoločenských zvierat, divých zvierat a nebezpečných živočíchov
a o ochrane pokusných zvierat
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 1.00 sekúnd

Najnovšie články

Naj články