Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

Vase dalsie hobby
(1 prehliadajúci) (1) hosť

TÉMA: Vase dalsie hobby

Re: Vase dalsie hobby 4 mesiacov, 2 týždňami #89408

• johny31
  • NEPRÍTOMNÝ
Aka skromná žena....
Iguana iguana,Cyclura nubla

Re: Vase dalsie hobby 4 mesiacov, 2 týždňami #89410

• Sindigen
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Chovatel chamíka
tiež sa pripojím mám rád lahkú atletiku a som skúsený chovatel škrečkov na nich som fakt expert a inak mam zálubu sa flákať a hrat hru po nete www.metin2.cz to je all

Re: Vase dalsie hobby 4 mesiacov #89935

moje hobby su rozne napr. v lete sa staram o moje bonsaje moje dalšie hobby su filatelia a fotenie ale nadovšetko nedam dopustit na moje terarine zvierata
Posledná úprava: 4 mesiacov Napísal agvitt1926.

Re: Vase dalsie hobby 4 mesiacov #89939

poison napísal:
iba zvieratá, na ľudí mám nejaký blok

No ale na piatom obrázku sa mi zdá, že je jedinec druhu Homo sapiens, akýže potom blok! Trocha rozporuplné.

Re: Vase dalsie hobby 4 mesiacov #89949

• poison
  • NEPRÍTOMNÝ
ak si si všimol, tá žena je nakreslená tak, aby jej nebolo vidieť tvár a nie je celkom anatomicky správna
donedávna mi vôbec nešli kresliť tváre a anatómia ľudí, perspektívne skrátenie končatín a tváre pri pohľade z uhla, uvedomovanie si kostry a svalstva pod povrchom, s čím u zvierat nemám problém, to mám napozerané
teraz sa to po jednom výtvarnom kurze výrazne zlepšilo ale nie je to to čo by som si predstavovala

aj ten kôň je nakreslený "na dve veci" (tá kresba má asi 20 rokov a načmárala som to uhlom za dve minúty) - to som ešte nejazdila. skáče prekážku technicky nesprávne, s prehnutým chrbtom, kôň má byť nad prekážkou guľatý
psi aj mačka sú slušní, ale teraz by som to už nakreslila inak, toto som čmárala pri telefonovaní v práci cca tak do roku 2000, nikdy ma nikto kresliť neučil ani som sa tomu systematicky nevenovala
Posledná úprava: 4 mesiacov Napísal poison.

Re: Vase dalsie hobby 4 mesiacov #89954

• AAA
  • NEPRÍTOMNÝ
No hlavne ze ta to bavi. Ale nie je ten chrt a fuzac odkresleny podla nejakej predlohy a tie ostatne len z hlavy?
Aspon tak sa mi to javi

A tu je moja nova hracka do zbierky: pumpa stock/open class

Canis familiaris 1,0 / Boa constrictor mix 0,1 / Epicrates cenchria cenchria 0,1 / Gekko gecko 0,1 / Gromphadorhina oblongonata / Psalmopoeus irminia 0,1 / Cyriocosmus venezuelensis ? / Chromatopelma cyaneopubescens ?
Posledná úprava: 4 mesiacov Napísal AAA.

Re: Vase dalsie hobby 4 mesiacov #89961

• poison
  • NEPRÍTOMNÝ
saluka je podľa predlohy, ostatné z hlavy, tá ženská je podľa mňa nejaké vykreslenie môjho vtedajšieho pocitu zo života
bradáč je tiež z hlavy, kreslila som ho pre kamošku (vtedy sme sa obidve venovali bradáčom chovateľsky aj výcvikovo). preto som nakreslila ideálneho psa amerického typu (jej sa páči ten, mne viac nemecký typ). v skutočnosti chovateľsky ideál samozrejme neexistuje

pekná zbraň, to je paintbolová? paintbol je super, kedysi sme s kamarátmi občas chodili hrávať v BA k prístavnému mostu

Re: Vase dalsie hobby 4 mesiacov #89965

poison napísal:
tá ženská je podľa mňa nejaké vykreslenie môjho vtedajšieho pocitu zo života

Poison, "pocitovosť" je citeľná, nie je podstatné v tomto prípade proporcie a detaily samotné. Ale mimochodom, keďže tá "ženská" vyjadruje zreteľne tvoje vtedajšie citové rozpoloženie, zdá sa mi seba samú označiť ako "tá ženská" nie práve dobré. Znie mi to neúctivo teba voči sebe samej.

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re: Vase dalsie hobby 4 mesiacov #89967

• poison
  • NEPRÍTOMNÝ
nikoho iného by som tak neoznačila, svoju osobu môžem označovať ako chcem

Re: Vase dalsie hobby 3 mesiacov, 2 týždňami #90212

• Boa1
  • NEPRÍTOMNÝ
Nie že by to bolo zrovna moje hobby ale ked musíš tak musíš , Termostat s LCD displayom,
Posledná úprava: 3 mesiacov, 2 týždňami Napísal Bic0.
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.66 sekúnd

Najnovšie články

Naj články