takze ako som uz pisal chcel by som chovat tento druh korytnacky preto, pretoze byvam v panelaku a delim sa o izbu zo sestrou takze toho priestoru neni vela. viem ze akvarium by malo byt asi 5-krat dlhsie ako pancier korytnacky, a kedze tato korytnacka dorasta tak do 15 cm tak si myslim ze by stacilo akvarium o dlzke 60 cm,vyska 25 a sirka tak isto 25cm. moj prvy dotaz je: ake su hlavne rozdiely medzi klopavkou pyžmovou a klopavkou malou. a ak sa da tak aj cenove rozdiely. to nie len pre teba miro otazka, to tak celkovo. a na čo si mam davat pozor, choval som predtym korytnacku ale to bolo tak ze skor ako dieta mal som tak 12 rokov, teraz by som to rad bral vaznejsie. nechcem si kupit korytnacku do nezariadeneho akvaria. docital som sa niekde, ze tymto korytnackam vyhovuje piesok ako substrat...takze ten je uz na ceste ku mne

no rad by som vedel, ci mozem nasadit nejake rastliny chcel by som niečo taketo [img/]
www.akva.sk/gallery/akvaria-a1/poker-face-i34271.jpg?view=no_count [img/] nie vsade ale do urciteho rohu akvaria dat aj takyto koberec alebo ako to nazvat.niesom v tom profik. takze aj za akukolvek radu od kazdeho dakujem vopred