Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

TESTUDO HORSFIELDI
(1 prehliadajúci) (1) hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: TESTUDO HORSFIELDI

korytnacka stvorprsta - cites, starostlivost, prostredie 2 rokov, 11 mesiacov #42446

• Papek
  • NEPRÍTOMNÝ
Ahojte, pred par dnami som nahodou objavil toto forum a ostal som v nemom uzase, co vsetko je potrebne okolo korytnaciek a aku veda okolo toho vsetkeho je.

Prva vec, co ma prekvapila je dajake CITES. Nikde som nenasiel zoznam, aky druh musi mat aky papier a co mozem doma len tak chovat atd., aj ked v tychto teraristickych pojmoch sa nevyznam, takze som asi nehladal dobre. Korytnacku uz mam 12 rokov a co sa pametam, tak sme ju kupovali v jednom chovprodukte, vtedy za 500 Sk - viem ze tam mali vsetko zlacnene, tusim korytnacka mala stat povodne 1000, co presne za papier sme dostali si fakt nepametam, tusim to malo rozmer A5, ale asi sa urcite nenajde. Je to az taka podstatna vec, aby som to musel zhanat a vybavovat?

Dalej ma zaujalo, ako sa kto o korytnacky stara, niekto to ma v terariu, niekto vo vybehu. Moja korytnacka je strasne ziva a cez den sa prakticky nezastavi a v terariu len kukala cez sklo a skrabala na jednom mieste, takze po par rokoch sme si dajako odvykli od teraria a beha si volne po byte, vie kedy je kde slnko a tam sa zohrieva. Naucena je chodit kazde rano do kuchyne (najlepsie tak 2 minuty pred odchodom do roboty) a pockat si na jedlo, pripadne si vyhliadne dajaku obet, ktoru neustale prenasleduje az kym nedostane najest
Len co som tak cital ostatne prispevky, tak som az ostal zhrozeny, ako sa o tu svoju "nestaram", aj sme jej nechavali v noci zapnutu lampu, keby sa chcela zohriat ale ona si vzdy najde dajaky tmavy kut a tam spi. Teraz ked je vonku teplo, tak ju v sobotu beriem na cely den do zahrady na slnko. Teda by ma zaujimalo, nakolko vhodne/nevhodne je toto moje prostredie pre korytnacku.

Re: korytnacka stvorprsta - cites, starostlivost, prostredie 2 rokov, 11 mesiacov #43870

• xodnik
  • NEPRÍTOMNÝ
posli fotografiu svojej korytnacky a poviem ti ci jej tvoje podmienky vyhovuju alebo nie

korytnacka stvorprsta 1 rok, 8 mesiacov #65180

• vilko70
  • NEPRÍTOMNÝ
Dobry den. chcem sa spytat ze kedy je cas zazimovat korytnacku stvorprstu? a ko ju treba zazimovat a kedy sa zobudza?

Vdaka

Re: korytnacka stvorprsta 1 rok, 8 mesiacov #65181

• ado
  • NEPRÍTOMNÝ

Re: korytnacka stvorprsta 1 rok, 6 mesiacov #70599

ado napísal:

Uplne suhlasim

TESTUDO HORSFIELDI 1 rok, 5 mesiacov #72155

Ahojte

mam suchizemsku korytnacku stepnu a je kratko po zraneni (bola pustena po byte,a dosla k nam navsteva aj so psom... a pes korku nasiel,a mal ju v ustach a trpsku jej povrchovo poskodil pancier,nic)je to len povrchove,uz je tomu mesiac co sa to stalo ...
a chcela by som sa opytat ci jej to zrastie alebo jej to tam ostane.

PS:som tu novacik,prosim adminov aby mi toto nezmazali.

Re:TESTUDO HORSFIELDI 1 rok, 5 mesiacov #72166

• johny31
  • NEPRÍTOMNÝ
Niečo mi to pripomina,alebo len nahoda??
Iguana iguana,Cyclura nubla

Re:TESTUDO HORSFIELDI 1 rok, 5 mesiacov #72167

• Boa1
  • NEPRÍTOMNÝ
johny31 napísal:
Niečo mi to pripomina,alebo len nahoda??

pred chvilkou som ti to chcel poslať...toto nebude nahoda určite..takyto pristup

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re:TESTUDO HORSFIELDI 1 rok, 5 mesiacov #72180

Prosim?! spominala som ze som tu novacik a potrebujem rychlu radu nie niake vase pochybnosti...

Re:TESTUDO HORSFIELDI 1 rok, 5 mesiacov #72184

• johny31
  • NEPRÍTOMNÝ
Iguana iguana,Cyclura nubla
  • Strana:
  • 1
  • 2
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.64 sekúnd

Najnovšie články

Naj články