Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

Gekončí­k nočný - všetko o teráriu
(1 prehliadajúci) (1) hosť

TÉMA: Gekončí­k nočný - všetko o teráriu

Gekončí­k nočný - všetko o teráriu 5 rokov, 2 mesiacov #11049

• trochu
  • NEPRÍTOMNÝ
tato tema by sa mohla venovat TERíRIU konkretne s gekoncikom nočným čize aka ma byt TEPLOTA, SUBSTRíT(Y), VEĽKOSŤ, VYBAVENIE, čas a doba SVIETENIA prí­padne pí­ste svoje postrehy ku terariu s gekončikmi a ako to mate vy )

Re: Gekončí­k nočný - všetko o teráriu 5 rokov, 2 mesiacov #11057

• Puks
  • NEPRÍTOMNÝ
myslim, ze sa to mohlo poriesit v teme gekoncik nocny ) ja mam tera prerobene z akvarka 60 x 30 x 30, podklad jemny piesok + akva strk + raselina v pomere asi 7:2:1. zariadenie: miska s vodou, umela rastlinka, zivy sukulent, vacsi plochy kamen, haluz z jablone, 2 ukryty: 1 kvetinac pri ziarovke (teply a suchy ukryt) a kokosova skrupina na raseline pri zivej rastline (chladnejsi a vlhky ukryt na zvliekanie) vzhrievam bodovkou 40W. teplota: 22-30 C. v noci 20-22 C. kedze nemam tera prikryte rosim obden. vlhkost nemeriam. tot vse
E. macularius, L. lugubris, X. leavis, G. rosea, P. regalis, L. striatipes, parahybana, H. hercules, E. weijenberghi, P. murinus RCF, A. geniculata, E. italicus, Diplopoda sp., B. craniifer

Re: Gekončí­k nočný - všetko o teráriu 5 rokov, 2 mesiacov #11058

• HoRo
  • NEPRÍTOMNÝ
Puks napísal:
myslim, ze sa to mohlo poriesit v teme gekoncik nocny ) ja mam tera prerobene z akvarka 60 x 30 x 30, podklad jemny piesok + akva strk + raselina v pomere asi 7:2:1. zariadenie: miska s vodou, umela rastlinka, zivy sukulent, vacsi plochy kamen, haluz z jablone, 2 ukryty: 1 kvetinac pri ziarovke (teply a suchy ukryt) a kokosova skrupina na raseline pri zivej rastline (chladnejsi a vlhky ukryt na zvliekanie) vzhrievam bodovkou 40W. teplota: 22-30 C. v noci 20-22 C. kedze nemam tera prikryte rosim obden. vlhkost nemeriam. tot vse

do toho sukulentu sa ti cvrcky este nepustili ??
Phrynocephalus versicolor, U.guentheri, U.henkeli, U.lineatus, S.ciliaris, S.taenicauda Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Re: Gekončí­k nočný - všetko o teráriu 5 rokov, 2 mesiacov #11060

• Puks
  • NEPRÍTOMNÝ
nie cvrcky nenechavam v terarku. davam gekocikovi po jednom a cakam, kym ho nespapa D
E. macularius, L. lugubris, X. leavis, G. rosea, P. regalis, L. striatipes, parahybana, H. hercules, E. weijenberghi, P. murinus RCF, A. geniculata, E. italicus, Diplopoda sp., B. craniifer

Re: Gekončí­k nočný - všetko o teráriu 5 rokov, 2 mesiacov #11061

• HoRo
  • NEPRÍTOMNÝ
Puks napísal:
nie cvrcky nenechavam v terarku. davam gekocikovi po jednom a cakam, kym ho nespapa D

ja ked som mal anolisy tak tie tupe cvrcky mi obzrali aj umele kvety .
Phrynocephalus versicolor, U.guentheri, U.henkeli, U.lineatus, S.ciliaris, S.taenicauda Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Re: Gekončí­k nočný - všetko o teráriu 5 rokov, 2 mesiacov #11065

• trochu
  • NEPRÍTOMNÝ
Puks napísal:

no hej ale myslim ze takto je to prehladnejsie ked hladas INFO O TERARIU najdes to tu a nemusis sa prehrnat temou ktora ma vela stran a mnozstvo prispevkov ktore su často aj dost od veci (a venuju sa gekoncikovi a nie terarku pre neho )

PS: radsej 1000 tem ktore budu ku konkrétnym veciam ako jedna a vsetko spolu no nie??? ked je vsetko v jednej teme tak potom je to neprehladne. a dik za prí­spevok o tvojom tera

Re: Gekončí­k nočný - všetko o teráriu 5 rokov, 2 mesiacov #11066

• Puks
  • NEPRÍTOMNÝ
nj ale je tu napr. uz asi 5 tem o guttatach, co toto forum znacne zneprehladnuje. a su tu uz 3 temy o eublepharoch. ale na druhej strane jedna je vseobecna, druha je o urcovani pohlavia a tretia o terarku taze myslim, ze je to ok. mohol by si aj ty napisat o svojom tera

Re: Gekončí­k nočný - všetko o teráriu 5 rokov, 2 mesiacov #11067

• trochu
  • NEPRÍTOMNÝ
ja som nedávno kupil nove tera 75x40x40 zadna stena pieskovo kamenistá nejake konare a dve plošinky pre gekoncika podklad mam jemný piesok+drobné kamienky. zariadenie miska na vodu žive kaktusy (samozrejme nepichľavé druhy) plochý kamen pod črepní­kom so žiarovkou úkryt z kvetináča obalený v piesku (piesok prilepený lepidlom) svietim 25W žiarovkou približne 10 hodí­n denne teplota 25 C. v noci klesá na 19 C. vlhkost neviem

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re: Gekončí­k nočný - všetko o teráriu 5 rokov, 2 mesiacov #11068

• HoRo
  • NEPRÍTOMNÝ
ja mam 50x30x30 (budem kupovat vacsie toto zostane pre malych ,ak dam samicku s porblemov dokopy ) .

Re: Gekončí­k nočný - všetko o teráriu 5 rokov, 2 mesiacov #11069

• trochu
  • NEPRÍTOMNÝ
Puks napísal:
nj ale je tu napr. uz asi 5 tem o guttatach, co toto forum znacne zneprehladnuje. a su tu uz 3 temy o eublepharoch. ale na druhej strane jedna je vseobecna, druha je o urcovani pohlavia a tretia o terarku taze myslim, ze je to ok. mohol by si aj ty napisat o svojom tera

jasne chápem ako to myslis podla mna je v poriadku ked je viac tem ku jednemu živočí­chovi ale musia byt špecializovane na urcitu oblast ako napr. určovanie pohlavia, terárium, choroby .... A určite je neprehladne ked je 5 tem ku jednemu a všetky su VŠEOBECNE

lebo vezmi si prí­klad ze by na toto forum zaví­tal niekto kto potrebuje KONKRí‰TNU informáciu napr. TEPLOTA V TERARKU (pre gekoncika) určite by mu nebolo prijemne hladat tuto konkrétnu informáciu v teme ktorá ma trebars 30 strán a množstvo zbytočných prí­spevkov ( to je na nervy cí­tat prí­spevky typu "ano aj ja so si kupil vyhrevny kamen" a podobne. A ak nema internet doma tak nemôze ani cakat na odpoved keby sa opýtal

Tak nato sluzia temy ku KONKRETNYM veciam aby sa človek rýchlo dostal ku informácii
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.98 sekúnd

Najnovšie články

Naj články