Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

Gecko (Gekko) Vittatus
(1 prehliadajúci) (1) hosť

TÉMA: Gecko (Gekko) Vittatus

Re:Gecko (Gekko) Vittatus 2 rokov, 3 mesiacov #54816

• danio007
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Ber zivot z humorom lebo ta jebne...
franko napísal:
mam doma gecko vittatus a nexce primat potravu=[ co mam spravit?

No tak na takuto otazku ti odpovie jedine ten gekona pan boh....
Co tak napisat ako dlho toho gekona mas?Ci predtym nieco zral,vek, podmienky v terariu a podobne(vlhkost, teplota, velkost teraria adt...)?
Bez toho ti tu asi nikto neporadi...
Ahaetulla prasina 0,0,2, Chrysopelea paradisi 2,2, Pseudoboa neuwiedii 1,1, Boaedon fuliginosus 0,1,1, Epicrates cenchria cenchria 1,1,Corallus ruschenbergeri 0,0,1, Graphirus murinus 1,1, Leptopelis flavomaculatus 1,0, P.irminia, A.geniculata, G.rosea, H.Hercules, P. irminia......

Re:Gecko (Gekko) Vittatus 2 rokov, 3 mesiacov #54817

• franko
  • NEPRÍTOMNÝ
mam ho asi tyzden teplota v tera je 28 stupnov a vlhkost okolo 75 az 80 %. velkost gekona je nieco okolo 23 cm takze asi dospely .

Re:Gecko (Gekko) Vittatus 2 rokov, 3 mesiacov #54818

• danio007
  • NEPRÍTOMNÝ
Ake mas velke terarko? To mas 28stupnov v celom terarku?Kolko mas v najchladnejsej, a kolko v najpepplejsej casti???Vlhkost by mala byt O.K.
Ak ho mas tyzden tak je to v pohode...Dopraj mu cas nech sa zabyva Na neho hlad pride.
Ahaetulla prasina 0,0,2, Chrysopelea paradisi 2,2, Pseudoboa neuwiedii 1,1, Boaedon fuliginosus 0,1,1, Epicrates cenchria cenchria 1,1,Corallus ruschenbergeri 0,0,1, Graphirus murinus 1,1, Leptopelis flavomaculatus 1,0, P.irminia, A.geniculata, G.rosea, H.Hercules, P. irminia......

Re:Gecko (Gekko) Vittatus 2 rokov, 3 mesiacov #54820

• franko
  • NEPRÍTOMNÝ
tera mam 50x50x37 v najxladnejsom je nejakyx 23 stupnov.pribl a na noc vypinam ziarovku takze teplota v noci je asi okolo 23,24 stupnov.

Re:Gecko (Gekko) Vittatus 2 rokov, 3 mesiacov #54821

• danio007
  • NEPRÍTOMNÝ
No to terarko mohlo byt aj vecsie, hlavne na vysku.A potrebuje mat dobre vetranie.Teplota by mala byt ok, aj ked najvyzsiu by mohol mat aj tychh 30stupnov, nech ma s coho vyberat...A sprav mu tam nejake ukryty.Daj mu pokoj nech sa aklimatizuje a zbytocne mu tam ziadnych cvrckov nedavaj.Pockaj este par dni a hod mu tam jedneho, dvoch cvrckou a uvidis ci ich zozerie alebo nie..

Re:Gecko (Gekko) Vittatus 2 rokov, 3 mesiacov #54822

ja ked som domov doniesol g.obrovskeho tak do dvoch minut ako som ho strcil do tera bolo po cvrckovi.A to ku mne docestoval az zo susednej repuliky:)

Re:Gecko (Gekko) Vittatus 2 rokov, 3 mesiacov #54823

• vilo
  • NEPRÍTOMNÝ
franko: skus poslat foto teraria...pred casom tu mal ktosi tiez problem, ze felzuma nechcela zrat, a ked poslal dotycny fotku teraria, vysvitlo, ze bolo pre felzumu pomerne nevhodne zariadene...takze problem moze byt aj v tomto.
Coleonyx brevis, Coleonyx elegans, Coleonyx mitratus, Coleonyx variegatus, Goniurosaurus hainanensis, Oedura castelnaui, Oedura robusta

Re:Gecko (Gekko) Vittatus 2 rokov, 3 mesiacov #55231

• Fester1
  • NEPRÍTOMNÝ
franko: No ako? Uz zerie ten vittatus? Ja som mojho prvy krat videl zrat asi az po mesiaci, dovtedy len mizli cvrcky v noci.
1,1,8 Gekko vittatus

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re:Gecko (Gekko) Vittatus 2 rokov, 3 mesiacov #55236

• franko
  • NEPRÍTOMNÝ
no cvrcky miznu aj mne =] ale neviedel som ,takze asi zerie uz =] prave vcera sa zvliekal z koze =]

Re: Gecko (Gekko) Vittatus 1 rok, 8 mesiacov #66168

• Fester1
  • NEPRÍTOMNÝ
trochu ozivim aj tuto temu.

Sobotne potesenie

1,1,8 Gekko vittatus
Posledná úprava: 1 rok, 8 mesiacov Napísal Bic0. Dôvod: Opravil som ti link ;-)
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.61 sekúnd

Najnovšie články

Naj články