Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

Paroedura picta
(1 prehliadajúci) (1) hosť

TÉMA: Paroedura picta

Re: Paroedura picta 6 mesiacov #87981

Chalani ak máte toho samčeka rád by som sa ho ujal odkial ste ?

Re: Paroedura picta 6 mesiacov #88009

• poison
  • NEPRÍTOMNÝ
ja z ba, ale opakujem, samca iba do dobrých rúk, nie na skŕmenie
nezavadzia mi doma, keby sa mal horšie, radšej si ho nechám

Re: Paroedura picta 6 mesiacov #88023

Nie na skrmenie isto nie raz tu bola téma a mne to nebolo moc po srsti..no ešte by som dokúpil mu aj samičku 1-2 ako chceš

Re: Paroedura picta 6 mesiacov #88024

• poison
  • NEPRÍTOMNÝ
napíšem ti ss

Re: Paroedura picta 4 mesiacov, 1 týždeň #89484

Po 2,5mesačnej inkubácii mi jedno vajce P.picta začalo tmavnúť. Inkubujem pri 26,5-27 st.C vlhkosť cca 70 % - suchý zeolit na mikro vlkom vermikulite. 2,5 mesiaca vyzeralo OK. Môže znáška odísť tesne pred liahnutím?
Vajcia_Paroedura_Picta_male.jpg
Aká matka, taký skrutkovač...

Re: Paroedura picta 4 mesiacov, 1 týždeň #89489

• Bic0
  • NEPRÍTOMNÝ
Moze. Mne v lete odisli vajcia ciliatov vo faze ked uz v nich boli uplne vyvinute mlade. Je mozne ze to bolo teplotou ktora mi vtedy vyskocila niekolko krat aj nad 30 stupnov ako pieklo slnko do bytu.

-----------------------------------------------------------------------------------
Moja fotogaléria

Re: Paroedura picta 4 mesiacov, 1 týždeň #89491

Mam v inkubátore teplomer s pamäťou na min. - max. teplotu a žiadny výkyv nie je zaznamenaný.

Re: Paroedura picta 4 mesiacov, 1 týždeň #89492

• vilo
  • NEPRÍTOMNÝ
b2studio: je možné aj to, že sa onedlho bude liahnuť mláďa. každopádne by som vajce nechal tak, pokiaľ sa na ňom netvorí pleseň
Coleonyx brevis, Coleonyx elegans, Coleonyx mitratus, Coleonyx variegatus, Goniurosaurus hainanensis, Oedura castelnaui, Oedura robusta

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re: Paroedura picta 4 mesiacov, 1 týždeň #89493

1 x inkubujem vapenité vajcia ... pleseň sa nejak prejaví zvnútra von alebo pokryje škrupinu? Pýtam sa ako pesimista ale ako optimista určite z vajcom počkám čo sa udeje ...

Re: Paroedura picta 4 mesiacov, 1 týždeň #89494

• vilo
  • NEPRÍTOMNÝ
môže aj zvonka
je tomu už pár rokov, čo som odchovával pictusy, a zdá sa mi, že občas niektoré vajíčko chytilo takýto vzhľad, ale onedlho som našiel v inkubátore mláďa. Naopak, niekedy boli zlé vajcia, čo celý čas inkubácie mali ružovkastý vzhľad.
Coleonyx brevis, Coleonyx elegans, Coleonyx mitratus, Coleonyx variegatus, Goniurosaurus hainanensis, Oedura castelnaui, Oedura robusta
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 1.08 sekúnd

Najnovšie články

Naj články