Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

Pantherophis (Elaphe) guttata
(1 prehliadajúci) (1) hosť

TÉMA: Pantherophis (Elaphe) guttata

Re: Pantherophis (Elaphe) guttata 3 mesiacov, 3 týždňami #90101

• danio007
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Ber zivot z humorom lebo ta jebne...
Male hady je dobre chovat v mensom terarku, pripadne boxe, inak maju niekedy problemy z prijmanim potravy. Kazdopadne, ak holica das k nemu (hadovy) a bude hladny, nemal by v tom byt problem. Krmit mozes normalne v terarku, ale zalezi co chces dat ako podklad.
Ahaetulla prasina 0,0,2, Chrysopelea paradisi 2,2, Pseudoboa neuwiedii 1,1, Boaedon fuliginosus 0,1,1, Epicrates cenchria cenchria 1,1,Corallus ruschenbergeri 0,0,1, Graphirus murinus 1,1, Leptopelis flavomaculatus 1,0, P.irminia, A.geniculata, G.rosea, H.Hercules, P. irminia......

Re: Pantherophis (Elaphe) guttata 3 mesiacov, 3 týždňami #90102

• Bic0
  • NEPRÍTOMNÝ
Mozes ho krmit v terariu. Idealne mu poloz holica niekde blizko nech nemusi dlho hladat ... aj ked by ho nasla. Daj si hlavne pozor na skary a strbiny v terariu, male uzovky najdu dieru aj tam kde nie je
-----------------------------------------------------------------------------------
Moja fotogaléria
Posledná úprava: 3 mesiacov, 3 týždňami Napísal Bic0.

Re: Pantherophis (Elaphe) guttata 3 mesiacov, 3 týždňami #90107

ABBOTT OKEETEE

Re: Pantherophis (Elaphe) guttata 3 mesiacov, 3 týždňami #90128

• Evička
  • NEPRÍTOMNÝ
dakujem a mam dalsiu otazocku, vcera vecer, dost neskoro som doniesla drobceka domov, dnes som mu este tak upravovala terarko a tak, no, nemal moc klud. Ale v terarku ma tak v strede 28°C a v chladnejsom kute ma 23°C, ma aj cerstvu vodu, aj ziarovky ake ma mat aj ukryt aj vsetko na lezenie, na vase aj ine odporucania som ho dala do maleho terarka co ma 50x30x30.....no a dnes som mu dala papuskat a nechcel, tak ze ci to moze byt este zo stresu z noveho prostredia a tak???

Re: Pantherophis (Elaphe) guttata 3 mesiacov, 3 týždňami #90130

• Yukina
  • NEPRÍTOMNÝ
Je to pravdepodobne zo stresu, kludne ho nechaj dva,tri dni v klude a potom skus znova. Pripadne to moze byt este prilis velkou potravou. Tem o rozkrmovani uzoviek je tu viac, existuju potom rozne triky (zavriet hada na noc do krabicky s holatkom etc.).

Re: Pantherophis (Elaphe) guttata 3 mesiacov, 3 týždňami #90131

• Evička
  • NEPRÍTOMNÝ
Jaaj, dakujem....no, mne ten chovatel povedal, ze papa holicatka uz v poho, uz ma 5 mesiacov....tak skusim za par dni, dakujem moc

Re: Pantherophis (Elaphe) guttata 3 mesiacov, 3 týždňami #90133

Pýtala si sa na viac:
-vodu je lepšie mať na studenej strane terária, podľa mňa
- pokojne môže byť aj studená (tá voda)
- v tomto veku a veľkosti v pohode bude stačiť jedno až dve holíčatka za týždeň
- vo vyššom veku sa ten interval predĺžuje (kŕmenia)
- hneď po príchode nemusí prijať ponúkanú potravu, a trocha hladovky (pár dní) na povzbudenie apetítu neuškodí
- otázkou je, či je to rozkŕmené zviera alebo nie (to by mal garantovať predávajúci)
- ak nebude chcieť dlhodobo žrať, pri takom prckovi už najneskúr po dvoch týždňoch sa to dá takto nazvať, asi to bude nerozkŕmené, teda nechce z vlastnej vôle prijať a zožrať predkladanú potravu

Re: Pantherophis (Elaphe) guttata 3 mesiacov, 3 týždňami #90135

• Evička
  • NEPRÍTOMNÝ
dakujem, pomohol si mi a predajca tvrdil, ze je rozkrmeny a ze ho krmil zatim mrtvimi....tak hadam po par dnoch zacne papat
Posledná úprava: 3 mesiacov, 3 týždňami Napísal Nerd.

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re: Pantherophis (Elaphe) guttata 3 mesiacov, 3 týždňami #90136

Pár dní počkaj a potom mu skús dať. Ale keď kŕmil mŕtvymi, tak by to malo byť OK.

Re: Pantherophis (Elaphe) guttata 3 mesiacov, 2 týždňami #90176

• Evička
  • NEPRÍTOMNÝ
no, dnes mu skusim dat, pride mi dost ustrachany, furt zalezeny.....ale pojdem vecer von, tak tesne pred tym mu ju dam, nech to dostane v uplnom klude, ked tu nikto nebude......a nechcem aby to vyznelo drzo alebo co, ale ja som dost zvedava....nechapem, ze vsetci chovatelia mi odporucate ho mat v malom terarku, ale preco?...ved aj v prirode zije vo velkom priestranstve a mne sa zda, ze sa v tom malom dost aj nudi
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.82 sekúnd

Najnovšie články

Naj články