|
Pantherophis (Elaphe) guttata Pred 1 rok, 5 mesiacov
|
|
|
tu mozete riesit konkretne skusenosti a problemi s chovom tejto uzovky
|
|
|
|
|
|
Podajte si inzerát na www.ifauna.sk
Vyrábame akváriá a teráriá na ... |
|
|
|
Re: Pantherophis (Elaphe) guttata Pred 1 rok, 5 mesiacov
|
|
|
Myslíte,že by som mohol dať k 60cm samčekovi mladu elaphe po prvom zvleku?
Ďakujem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teoreticky mohol.
Ale moc ti to neodporucam.
1.Malicka z takeho velkeho spolubyvajuceho moze byt v strese a moze odmietat potravu, pripadne po zrani zo stresu potravu vyvrhovat.
2.Potom je tu moznost (sice mala, ale cert nikdy nespi), ze po krmeni, ked budu napachnuti potravou, by ti ju samcek zozral.
3.A je tu aj moznost, ze bude vsetko v najlepsom poriadku a budu si spolu nazivat bez problemov
Je to na tebe ako sa rozhodnes.. Ale hlavne ta prva moznost je velmi pravdepodobna..
|
|
|
|
Elaphe guttata : Klasik 100%hetero Amelano 1,1. Klasik 100%hetero Anery 0,1. Amelano FLUORESCENT-ORANGE 0,1. Snow 1,1. Anery 0,1. Amelano 0,0,1. CREAMSICLE 1,1.
Phelsuma madagascariensis grandis 1,1
www.elfka.estranky.sk
|
|
|
|
|
|
hm, no a keby som to urobil tak,že zatial toho maleho dam do zvlašť terarka a až keď vyrastie na 50-60cm tak ich spojim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otazka je este ake pohlavie je ten druhy. Ak je to samica, tak tvoj druhy napad vobec neskusaj. Starsi samec by ju chcel parit a ona by na to bola este mala.
Pokial je ten druhy mensi tiez samec, vznika tiez problem, samci sa spolu moc dobre neznasaju, hlavne v obdobi parenia sa biju. Ak su samci spolu v terku odmalicka, tak sa to da, ale ak pridas samca k starsiemu samcovi, bude bitka.
|
|
|
|
Elaphe guttata : Klasik 100%hetero Amelano 1,1. Klasik 100%hetero Anery 0,1. Amelano FLUORESCENT-ORANGE 0,1. Snow 1,1. Anery 0,1. Amelano 0,0,1. CREAMSICLE 1,1.
www.elfka.estranky.sk
|
|
|
|
|
|
Ďakujem,tak to radšej ani nebudem skúšať.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A keby som dal k cca 1m samičke 60cm samčeka?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ten samcek ju uz bude chciet parit.. a sice 1m sa uz uvadza ako vhodne na parenie, nieje to bohvieco mat naparenu mladu samicku, ktora ma ledva ledva meter..
No je mozne ze samicka uz samcovi neda, ak ich chces dat teraz k sebe, uz je viac menej po sezone.
|
|
|
|
www.elfka.estranky.sk
|
|
Podajte si inzerát na www.ifauna.sk
|
Re: Pantherophis (Elaphe) guttata Pred 1 rok, 3 mesiacov
|
|
|
Ahojte mam nového hadika,užovku čiernu(leucistická forma)-Alapne obsoletta lindheimerii.Vie niekto presne podmenky na chov?Približnie viem ale ked ma niekto skúsenosti mohol by mi poradit.Dakujem
|
|
|
|
|
|
|
Re: Pantherophis (Elaphe) guttata Pred 1 rok, 3 mesiacov
|
|
|
terárko vhodných rozmerov, miska z vodou, 25w žiarovka na výhrev, úkryt, terárko polosuché ja mojím rosím každé ráno, a každý druhý deň ráno aj večer,to je všetko, a hlavne hada nestresovať...
|
|
|
|
TENTO UZIVATEL BOL ZABLOKOVANY
|
|
|