Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

Fotky jedákov
(1 prehliadajúci) (1) hosť

TÉMA: Fotky jedákov

Re: Fotky jedákov 4 mesiacov #90014

• Ulej
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Ulej ! i want more !
danio krutá foto

Re: Fotky jedákov 3 mesiacov, 4 týždňami #90021

Krutá ako dobrá, alebo krutá, ako dej na nej zachytený?
Posledná úprava: 3 mesiacov, 4 týždňami Napísal Nerd. Dôvod: prispevok vyssie sa necituje

Re: Fotky jedákov 3 mesiacov, 4 týždňami #90023

• AAA
  • NEPRÍTOMNÝ
To bude ten dnesny moderny slang mladeze Kruta = dobra . . inac fakt pekna foto, ale este krajsi had
Canis familiaris 1,0 / Boa constrictor mix 0,1 / Epicrates cenchria cenchria 0,1 / Gekko gecko 0,1 / Gromphadorhina oblongonata / Psalmopoeus irminia 0,1 / Cyriocosmus venezuelensis ? / Chromatopelma cyaneopubescens ?

Re: Fotky jedákov 3 mesiacov, 4 týždňami #90024

• danio007
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Ber zivot z humorom lebo ta jebne...
Diky
Aj ked kvalita fotky nic moc. Fotil som bez blesku a z trasucou sa rukou.Z bleskom boli fotky total biele
Pekny had? Diky, ale mne sa viac paci tato:

Zacina chytat pekny modrasty nadych.
Ahaetulla prasina 0,0,2, Chrysopelea paradisi 2,2, Pseudoboa neuwiedii 1,1, Boaedon fuliginosus 0,1,1, Epicrates cenchria cenchria 1,1,Corallus ruschenbergeri 0,0,1, Graphirus murinus 1,1, Leptopelis flavomaculatus 1,0, P.irminia, A.geniculata, G.rosea, H.Hercules, P. irminia......
Posledná úprava: 3 mesiacov, 4 týždňami Napísal danio007.

Re: Fotky jedákov 3 mesiacov, 3 týždňami #90097

• jo
  • NEPRÍTOMNÝ

pseudotriton ruber ruber 1.1, salamandra salamandra terrestris 0.0.3, eurycea wilderae 0.0.4, ichthyosaura alpestris apuanus 0.0.3, lissotriton montandoni 0.0.3, philodryas baroni 1.1

Re: Fotky jedákov 3 mesiacov #90686

• danio007
  • NEPRÍTOMNÝ
Tak snad sa uz nic nepredvidane nestane, tak to konecne ukazem

Ahaetulla prasina 0,0,2, Chrysopelea paradisi 2,2, Pseudoboa neuwiedii 1,1, Boaedon fuliginosus 0,1,1, Epicrates cenchria cenchria 1,1,Corallus ruschenbergeri 0,0,1, Graphirus murinus 1,1, Leptopelis flavomaculatus 1,0, P.irminia, A.geniculata, G.rosea, H.Hercules, P. irminia......

Re: Fotky jedákov 3 mesiacov #90714

• Tommy
  • NEPRÍTOMNÝ
danioo ty mas asi dost velku spotrebu gekonov vsak?

Re: Fotky jedákov 3 mesiacov #90715

• danio007
  • NEPRÍTOMNÝ
No, moje najnovsie prirastky od 3.12. vyzrali gekony uz za cca 5000kc.A to beriem gekony za 30-35kc/ks.
Takze da sa povedat, ze ano.
Bicovky dostavaju gekony uz len raz za cas. Idu celkom aj na rybkach.

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re: Fotky jedákov 3 mesiacov #90716

• Bic0
  • NEPRÍTOMNÝ
Ake zas Bico-vky? Asi ti zacnem uctovat poplatky za pouzivanie mojej prezyvky Inak kdesi som tusim zazrel valentinske parenie, dobre som videl?
-----------------------------------------------------------------------------------
Moja fotogaléria

Re: Fotky jedákov 3 mesiacov #90717

• Tommy
  • NEPRÍTOMNÝ
Tu Chrysopeleu aj niekedy pustas nech si polieta? Chi chi inak nadherny hadik.
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 1.02 sekúnd

Najnovšie články

Naj články