Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

Velhad kralovsky - otazky k chovu
(1 prehliadajúci) (1) hosť

TÉMA: Velhad kralovsky - otazky k chovu

Re: Velhad kralovsky - otazky k chovu 2 rokov, 7 mesiacov #49319

• O.D.B
  • NEPRÍTOMNÝ
Egress napísal:
Slachtit praveze chcem, len to musim nejako rozbehnut. A mam na plane si aj kupit firebelly, ak ste o nich nieco poculi/videli/citali kolko cca stoja ?
Ak sa nemýlim FIREBELLI je len slengový výraz = ohnivé brucho čí­tal som pár vecí­ o nich je to Honduras s krásne červeným bruchom.Takéto kusy sa vyskytujú len velmi zriedka,takže možeš sní­vat o tom že takého zoženieš a ak aj ano tak pekných pár tisí­c €
Naša stránka www.superboa.webgarden.cz

Re: Velhad kralovsky - otazky k chovu 2 rokov, 7 mesiacov #49322

• O.D.B
  • NEPRÍTOMNÝ
[quote="kosto336":1x72hxfd]O.D.B napísal:
Sú to pekné mixi a aj cena tomu odpovedá,chceš ich kúpit od Jozefa Cesnaka?Ber to tak že to nieje niako známa mutácia na nete o tom nenájdeš nič,takže to je len názov ktorí­ im dal Jožo.Moj názor je taký že sa oplatia lebo majú naozaj peknú krezbu a 50€ je pár šupiek.

Hej od Jozefa a je on neako známy?? má dobré hady?? niesu s ní­m problémy??? prepáč za otázky ale chcem si to overiť aby som neskončil ako kenny4 wink: Párenie boa nájdeš mnoho vecí­ aj cez google alebo tu máš nieaké veci http://tera.poradna.net/q/view/12510-pa ... onstrictor alebo http://www.ifauna.cz/rubriky/clan_searc ... rictor&r=3
Naša stránka www.superboa.webgarden.cz

Re: Velhad kralovsky - otazky k chovu 2 rokov, 7 mesiacov #49328

• Egress
  • NEPRÍTOMNÝ
To O.D.B - Som sa len pytal. Cize keby som paril b.c. honduras tak teoreticky by mi mohol vzniknut aj firebelly, samozrejme nie vsetci. Podla toho co pises
Lampropeltis getulus californiae 0,1
Boa constrictor 0,1
Eublepharis macularius 1,1
Iguana iguana
gonyosoma oxycephala 1,1

Re: Velhad kralovsky - otazky k chovu 2 rokov, 7 mesiacov #49333

Dik O.D.B
0,1 Pantherophis (Elaphe) Guttatus

Re: Velhad kralovsky - otazky k chovu 2 rokov, 7 mesiacov #49334

• nerd
Egress napísal:
To O.D.B - Som sa len pytal. Cize keby som paril b.c. honduras tak teoreticky by mi mohol vzniknut aj firebelly, samozrejme nie vsetci. Podla toho co pises

myslim ze vacsia sanca je ze vyhras jackpot v lotte - ta geneticka mutacia je velmi vzacna... Musel by si splasit aspon jedneho rodica, ktory bude mat taku alelu a uz len za toho vycalujes ten jackpot

Re: Velhad kralovsky - otazky k chovu 2 rokov, 7 mesiacov #49339

Egress napísal:

Teoreticky ti môže vzniknúť čokoľvek aj modrý had, s červeným chrbtom a velkým "S" na hrudi. Nejako si odporuješ, chceš sa venovať šľachtenie a ideš krí­žiť mixy s čistými lí­niami. To si radšej zožeň nejaké farebné mixy a skúšaj s nimi, tvoja teoretická šanca sa aspoň trošku zví­ši. Vačšinou chovatelia chovajú buď čisté lí­nie, alebo robia farebné variácie. Vyber si medzi tým. A ak si myslí­š, že mixa predáš ľahšie ako nomináta, alebo iného čistokrvného hada...........tak si to mysli ďalej

Re: Velhad kralovsky - otazky k chovu 2 rokov, 7 mesiacov #49352

• regius
  • NEPRÍTOMNÝ
Zdar
som tu novy a chcel by som sa sa vas opytat kolko dorasta salmon boa?

Re: Velhad kralovsky - otazky k chovu 2 rokov, 7 mesiacov #49353

• nerd
regius napísal:
Zdar
som tu novy a chcel by som sa sa vas opytat kolko dorasta salmon boa?

salmon je len farebna mutacia Boa constrictor imperator - konkretne ide o hypomelanizmus ... Takze ako kazdy iny imperator cca 180cm samica, cca 150 samec - ale uz som videl zvierata co mali cez 2m (geneticky cisty imperator...)

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re: Velhad kralovsky - otazky k chovu 2 rokov, 7 mesiacov #49354

• Bic0
  • NEPRÍTOMNÝ
Egress napísal:

Z "obycajneho" hondurasa firebelly asi nevycarujes, Firebelly su pokial viem zvierata z urciteho ostrova pri Hondurase a lacne rozhodne nie su.

The island of Roatán lies off the Caribbean coast of Honduras in the midst of the second largest barrier reef of our planet. This island is 53 km (33 miles) long, about 5 km (3,11 miles) wide and harbors the probably most scarce color variant of island Boa c. imperator. These animals have become popular under the name ‘Firebelly’.

Zdroj: [url:3ex7290j]www.boa-constrictors.com/com/imperator/Honduras/firebelly2.htm[/url]
-----------------------------------------------------------------------------------
Moja fotogaléria

Re: Velhad kralovsky - otazky k chovu 2 rokov, 7 mesiacov #49355

• regius
  • NEPRÍTOMNÝ
dik ,takze mu bude stacit tera 150.60.60
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.72 sekúnd

Najnovšie články

Naj články