Nachádzate sa tu:   www.teraristika.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?

Ciste formy Boa Constrictor - velhad kralovsky
(1 zhliadnutí) (1) hosť
DoleStránka: 12345678...15
Téma: Ciste formy Boa Constrictor - velhad kralovsky
Ciste formy Boa Constrictor - velhad kralovsky Pred 3 rokov, 2 mesiacov  
Ahojte,
chováte niekto čisté formy Velhadov kralovskych? Ake su vase skusenosti z chovu?

Splnil som si sen a doniesol som si z Viedne parik cistokrvnych F1 BCC Surinam. Je to septembrovy odchov.

samec

samica
Mino
Administrátor
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
246791210 Pohlavie: Muž Združenie priateľov herpetofauny Miesto: Trnava Narodeniny: 12/28
18.9.2011 AkvaTera Trnava http://trnava.akvatera.sk
www.plazyunas.com - stránka o plazoch Slovenska
1.0 BC mix; 1.0 Python regius; 1,1 BCC Brazil; 2.1 BCC Surinam; 1,1 BCC Guyana; 0.1 Paleosuchus palpebrosus
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Re: Ciste formy Boa Constrictor - velhad kralovsky Pred 3 rokov, 2 mesiacov  
na kolko ta vysiel ten parik?
Peto82

bral som ich viac takze som mal zlavu. ceny myslim ze vynimocne nizka = 350,- Eur kus
Mino
Administrátor
246791210 Pohlavie: Muž Združenie priateľov herpetofauny Miesto: Trnava Narodeniny: 12/28
1.0 BC mix; 1.0 Python regius; 1,1 BCC Brazil; 2.1 BCC Surinam; 1,1 BCC Guyana; 0.1 Paleosuchus palpebrosus

bral som ich viac takze som mal zlavu. ceny myslim ze vynimocne nizka = 350,- Eur kusTen samec je proste krasny ak sa mozem spitat co si spravil s ostatnymi?Ja z cistych foriem mam iba Hog island boa,ale ak mi nieaky padnu do oka tak nebudem vahat takych krasavcov ako mas ty by som aj bral,ale as niekedy v buducom roku teras je to s peniaskami dost taske
O.D.B
Pohlavie: Muž www.superboa.webgarden.cz

kurnik preco tu fotku nevidim :/
Breke
Morelia Viridis ARU 1,1
Morelia Viridis Jaya Pura 1,1
Morelia Viridis Biak 2,1
Morelia Viridis Sorong 1,0

Tak tak, nenavazuje, ale aj tak to mam doma vycvicene. Uz len musmi vycvicit frajerku aby rpestala trvat na nasej dohode ze predam candoie, vcera to nevyslo, ale ona to vzda )

Uz som sem sice daval fotky ale do inej temy, tak sem supnem mojich cistokrvnych (dufam) Boa constrictor imperator El Salvador. Salvadory (ako vacsina imperatorov) su mala forma, vraj by nemali dorast nad 150cm, vacsinou maju 120-130cm. Tieto drobce maju cca 2 mesiace a hned prve krmenie u mna bolo bezproblemove. Viac fotiek je tu.

Bic0
Administrátor
Pohlavie: Muž PLAZY U NÁS Miesto: PK/BA Narodeniny: 04/30
-----------------------------------------------------------------------------------
Moja fotogaléria

Cawte

Mino:cawko Mino , su krasny , aj ja by som mal mat Surinama ale ked vidim tvojich nejak mi to neda ,moj velhad sa velmi podoba tvojim len namiesto toho vzoru netopiera tak nema ten stred . Tak teraz neviem ci som fakt kupil SUrinama alebo to bol odrb.Kupil som ho na burze v Brne a po nejakom case som zistil ze to bolo od zoopetu .Ake su tvoje skusenosti ,lebo po badani po nete som videl rozne sfarbenych ,aj stakym vzorom netopiera aj takym co ma moj . pekny den
GandG
gabrielgalla

gangdg podla mna by najviac pomohlo kebyze hodis fotky aby sa ktomu mino mohol vyjadrit a povedat ti ci mas naozaj surinam
Breke
Morelia Viridis ARU 1,1
Morelia Viridis Jaya Pura 1,1
Morelia Viridis Biak 2,1
Morelia Viridis Sorong 1,0

Reklamný panel
Re: Ciste formy Boa Constrictor - velhad kralovsky Pred 3 rokov, 1 mesiac  
Cawte

Mino:cawko Mino , su krasny , aj ja by som mal mat Surinama ale ked vidim tvojich nejak mi to neda ,moj velhad sa velmi podoba tvojim len namiesto toho vzoru netopiera tak nema ten stred . Tak teraz neviem ci som fakt kupil SUrinama alebo to bol odrb.Kupil som ho na burze v Brne a po nejakom case som zistil ze to bolo od zoopetu .Ake su tvoje skusenosti ,lebo po badani po nete som videl rozne sfarbenych ,aj stakym vzorom netopiera aj takym co ma moj . pekny den

ahoj, podla fotky ktoru si tu uz daval si myslim ze aj tvoj je surinam, netopieria kresba nemusi byt nevyhnutnou podmienkou, videl som viacero surinamov ktory ju skoro ziadnu nemali. AK si to bral zo Zoopetu tak na 95% sa jedna o Import. nemal si problemi s krmenim? mozes sem dat aktualnu fotku?
Mino
Administrátor

Re: Ciste formy Boa Constrictor - velhad kralovsky Pred 3 rokov, 1 mesiac  
Mino:Cawko , fotku sem dam neskor ,lebo mometalne nestiham ani spat ,no hej , zistil som to uz aj ja ze sa jedna o import ,platil som zanho 7500 CZ , zatial chvalabohu nemam snim ziadne problemy vpohode zerie ,neagresivny ,aj zviekat sa vpohode zvlieka .Momentalna velkost je cez 1 m , presnejsie neviem , nemeral som ho .Neskor prihodim foto , diky Maj sa
GandG
gabrielgalla

HoreStránka: 12345678...15
Moderátori: ToPaS, johny31

O projekte

Teraristika.sk vznikla ako projekt pre podporu teraristiky na Slovensku. Práve ste na novej verzii, stránky a fóra. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.