|
Vitajte,
návštevník
|
TÉMA: Boa constrictor
Re: Boa constrictor 4 mesiacov, 2 týždňami #89455
|
|
Bci. Hog Island 1,1 , costa rica 1,1 Sonor 1,1 , Nicaragua 1,1 ; Elaphe Guttata amelano 1,1 ; Agama vitticeps 1,1 ;
Svaby: Blaberus boliviensis,Byrsotria fumigata,Blaberus giganteus,Blaptica dubia,Eublaberus posticus,Hemi Blaberus brunneus,Blaberus cranifer,madagaskarsky,gold rhypharobia maderae,zophobas morio |
Re: Boa constrictor 4 mesiacov, 1 týždeň #89456
|
|
|
Re: Boa constrictor 4 mesiacov, 1 týždeň #89462
|
|
Ľudská blbosť a vesmír sú nekonečné... Aj keď s tým vesmírom si nie som úplne istý...
A.Einstein |
Re: Boa constrictor 4 mesiacov, 1 týždeň #89470
|
|
Bci. Hog Island 1,1 , costa rica 1,1 Sonor 1,1 , Nicaragua 1,1 ; Elaphe Guttata amelano 1,1 ; Agama vitticeps 1,1 ;
Svaby: Blaberus boliviensis,Byrsotria fumigata,Blaberus giganteus,Blaptica dubia,Eublaberus posticus,Hemi Blaberus brunneus,Blaberus cranifer,madagaskarsky,gold rhypharobia maderae,zophobas morio |
Re: Boa constrictor 4 mesiacov, 1 týždeň #89472
|
|
Ľudská blbosť a vesmír sú nekonečné... Aj keď s tým vesmírom si nie som úplne istý...
A.Einstein |
Re: Boa constrictor 4 mesiacov, 1 týždeň #89487
|
|
|
Re: Boa constrictor 4 mesiacov, 1 týždeň #89497
|
|
|
Re: Boa constrictor 4 mesiacov, 1 týždeň #89511
|
|
|
Podajte si inzerát na www.ifauna.sk
Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646
Re: Boa constrictor 4 mesiacov, 1 týždeň #89515
|
|
Re: Boa constrictor 4 mesiacov, 1 týždeň #89516
|
|
A.Einstein |
Forum