no tak sa po dlhej dobe zase ozyvam, uz som si zohnal terarium (45x30x50), nejak sa pokusam zacat so zariadovanim, ale stale mam nejake problemy...
najvacsi problem mam s pozadim, preto to vlastne cele stoji, pretoze kym nemam pozadie, nedam tam substrat a nemozem vlastne nic robit.
v terariu ma byt pralesny gekon (najskor g. vittatus) a chcem aby to terarium bolo pre neho co najprirodzenejsie a dat tam nejake pozadie s povrchom z piesku alebo strku (co su tu navody na tvorbu pozadia z polystyrenu) sa mi moc nepozdava.
a tiez si myslim ze ten povrch by mal byt nejaky hladkejsi aby sa mu tam dobre chodilo...
chvilkami som bol taky zufaly ze som tam chcel dat iba jednoduchu tapepu s nejakym obrazkom, pretoze do vyroby vlastneho pozadia sa moc nehrniem a zase pozadia v obchodom mi pridu celkom drahe (co som pozeral tak okolo 1500sk).
este posledna sanca, kamarat (je na umeleckej) mi slubil ze nieco vymysli a aj spravi, ale ak nie, tak asi vazne skoncim pri tej tapete...
druha vec, ako uchytit ziarovku???
terarium som si nechal robit na zakazku, ale nejak som zabudol riesit tuto vec, hore neni ziadna diera, akurat pozdlz zadnej steny mriezka na vetranie, ale tam neviem ako by som to uchytil...
ziarovka by to mala byt obycajna v keramickom kvetinaci.
ako mate vy uchytene ziarovky???
no to je zatial asi vsetko, som z toho celkom vykolajeny, necakal som ze to bude tak zlozite

D