Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

zariadenie teraria - otazky
(1 prehliadajúci) (1) hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: zariadenie teraria - otazky

zariadenie teraria - otazky 3 rokov, 11 mesiacov #27873

• aacid
  • NEPRÍTOMNÝ
no tak sa po dlhej dobe zase ozyvam, uz som si zohnal terarium (45x30x50), nejak sa pokusam zacat so zariadovanim, ale stale mam nejake problemy...

najvacsi problem mam s pozadim, preto to vlastne cele stoji, pretoze kym nemam pozadie, nedam tam substrat a nemozem vlastne nic robit.
v terariu ma byt pralesny gekon (najskor g. vittatus) a chcem aby to terarium bolo pre neho co najprirodzenejsie a dat tam nejake pozadie s povrchom z piesku alebo strku (co su tu navody na tvorbu pozadia z polystyrenu) sa mi moc nepozdava.
a tiez si myslim ze ten povrch by mal byt nejaky hladkejsi aby sa mu tam dobre chodilo...

chvilkami som bol taky zufaly ze som tam chcel dat iba jednoduchu tapepu s nejakym obrazkom, pretoze do vyroby vlastneho pozadia sa moc nehrniem a zase pozadia v obchodom mi pridu celkom drahe (co som pozeral tak okolo 1500sk).
este posledna sanca, kamarat (je na umeleckej) mi slubil ze nieco vymysli a aj spravi, ale ak nie, tak asi vazne skoncim pri tej tapete...

druha vec, ako uchytit ziarovku???
terarium som si nechal robit na zakazku, ale nejak som zabudol riesit tuto vec, hore neni ziadna diera, akurat pozdlz zadnej steny mriezka na vetranie, ale tam neviem ako by som to uchytil...
ziarovka by to mala byt obycajna v keramickom kvetinaci.
ako mate vy uchytene ziarovky???

no to je zatial asi vsetko, som z toho celkom vykolajeny, necakal som ze to bude tak zlozite D

Re: zariadenie teraria - otazky 3 rokov, 11 mesiacov #27876

• Ibex
  • NEPRÍTOMNÝ
čo keby si urobil bambusové pozadie?

Osvetlenie budeš musieť poriešiť tak, že urobí­š dieru na kábel do vetrania na zadnej stene a po strope terária ho budeš musieť upevniť, alebo viesť prilepenou trubičkou. Priateľ to tak má, tak cez ví­kend ti to môžem odfotiť, aby si mal predstavu.
WWW.DAMREPTILES.EU

Re: zariadenie teraria - otazky 3 rokov, 11 mesiacov #27886

• aacid
  • NEPRÍTOMNÝ
bambusove pozadie je super napad, jednoduche a aj by to vyzeralo dobre... a ani by to nemalo plesniviet...

no dierku vo vetrani mam, len som skor nevedel ako to ku sklu pripevnit, fotka by bola super, dakujem

Re: zariadenie teraria - otazky 3 rokov, 11 mesiacov #27993

• Ibex
  • NEPRÍTOMNÝ
Mala som zly pristup, ale co uz. Proste priesvitnym silikonom prilepena trubicka a cez nu vedeny kabel, takze ten sa nemusi lepit a v pripade potreby sa da bez problemov vybrat:

WWW.DAMREPTILES.EU

Re: zariadenie teraria - otazky 3 rokov, 11 mesiacov #28270

• aacid
  • NEPRÍTOMNÝ
teraz som si uvedomil ze som sa zabudol podakovat za foto

dost pomohlo, este to sice nemam zrealizovane, ale aspon uz mam predstavu.

Dakujem

Re: zariadenie teraria - otazky 3 rokov, 11 mesiacov #28276

• Ibex
  • NEPRÍTOMNÝ
Nemas zac
WWW.DAMREPTILES.EU

Re: zariadenie teraria - otazky 3 rokov, 11 mesiacov #28391

• aacid
  • NEPRÍTOMNÝ
tak dnes mi kamarat konecne priniesol pozadie do teraria. Je dost osobite, asi sa nebude kazdemu pacit, ale podla mna je super (aj ked ja moc na kostricky a morbidnosti nie som )...

az na to ze mam 2 problemy, za prve to spravil zo sadry a je to fakt dost tazke, takze musim vymysliet ako to tam nejake poriadne upevnit aby sa to neprevratilo, nerozbilo terarium a nezabilo buduceho obyvatela...
za druhe moj kamarat je umelec a nie matematik a aj napriek tomu ze som mu dal presne miery teraria a aj aku rezervu tam ma spravit tak je o par milimetrov sirsie a nevojde tam

Re: zariadenie teraria - otazky 3 rokov, 11 mesiacov #28392

• rmlok2
  • NEPRÍTOMNÝ
trosku to zbrus a potom zamaluj

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re: zariadenie teraria - otazky 3 rokov, 11 mesiacov #28393

aacid: kupim to od teba ,vážne

Do terárka je to škoda
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Re: zariadenie teraria - otazky 3 rokov, 11 mesiacov #28395

• aacid
  • NEPRÍTOMNÝ
hehe, no predat to asi nemozem, kedze to mam od toho kamarata a ja som sa to neplatil nic (vlastne je to dar)... a na co by si to chcel pouzit? (je to 45x50cm, tie lebky nie su 1:1 )

aj by som sem dal kontakt na neho, mozno by bol ochotny este nieco spravil, ale prave dnes odlieta do spanielska na 3 mesiace...

vyskusam to obrusit (len sa bojim ze tie lebky su moc na kraji), ak to nepojde, skontaktujem sa s nim a spytam sa ci to mozem predat
  • Strana:
  • 1
  • 2
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.62 sekúnd

Najnovšie články

Naj články