Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

TÉMA: AkvaTera Trnava 10.10.2010

Re: AkvaTera Trnava 10.10.2010 1 rok, 7 mesiacov #67935

• miro293
  • NEPRÍTOMNÝ
Na burzu ešte prinesiem kamošove odchovy 0.0.5 Agama kočičínska. Keby niekto chcel viac, spolu ich je 24 kusov.

Zagabraga, miesta v aute by aj boli, ideme zo Zvolena. Keďže nemáš uvedené odkiaľ si, ťažko je radiť. Keby dačo, treba zavolať na mobil. Čísla sú na stránkach v podpise.
www.terafarm.eu www.taichichuan.sk
emydura subglobosa, chelodina mccordi, chelodina gunaleni, chelodina longicollis, pogona vitticeps, blaptica dubia, blaberus boliviensis, panchlora nivea

Re: AkvaTera Trnava 10.10.2010 1 rok, 7 mesiacov #67936

• Fester1
  • NEPRÍTOMNÝ
2 miesta odkial?

Ja idem z BB cca o 0700, miesta by sa nasli...

kontaktuj ma tu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
1,1,8 Gekko vittatus

Re: AkvaTera Trnava 10.10.2010 1 rok, 7 mesiacov #67937

jaaj sry zabudol som dodat ze Košice

Re: AkvaTera Trnava 10.10.2010 1 rok, 7 mesiacov #67940

• Mino
  • NEPRÍTOMNÝ
stoly rozlozene vsetko snad pripravene, tesime sa na vas zajtra v Trnave
18.9.2011 AkvaTera Trnava http://trnava.akvatera.sk
www.plazyunas.com - stránka o plazoch Slovenska
1.0 BC mix; 1.0 Python regius; 1,1 BCC Brazil; 2.1 BCC Surinam; 1,1 BCC Guyana; 0.1 Paleosuchus palpebrosus

Re: AkvaTera Trnava 10.10.2010 1 rok, 7 mesiacov #67941

prajem nech vsetko vyjde ako ma skoda ja sa asi nedostavim Košice posrate daleke

Re: AkvaTera Trnava 10.10.2010 1 rok, 7 mesiacov #67987

• mosat1
  • NEPRÍTOMNÝ
Tak burzu som absolvoval... Narocky som prisiel hodku po otvoreni (kedze v minulosti sa mi stavalo, ze tam este neboli vsetci alebo neboli vybaleni), ale to tam uz bola rada pred budovou (ktora tam bola aj hooodne potom). Netesilo ma, ze ozaj tam chodi vela ludi ako do zoo... Vsade deti a pod., ale tak aj to k tomu patri. Pri niektorych stoloch som si kvoli aj tomu musel vystat radu, aby som vlastne zistil, co je pri danom stole, ale co uz. Zial som nezohnal, co som chcel, alebo aj ked daco mali pre mna vyhovujuce, tak som nebol velmi spokojny so stavom. Ale vyber pekny a tak som celkovo spokojny s burzou.
P. regius - 1,1, B. emilia, B. smithi, Ch. cyaneopubescens - 0,1, G. rosea, G. rosea - 0,1, Pamphobetheus sp.south equador - 0,1, Acanthoscurria geniculata - 0,1, A. versicolor, Pseudemys scripta scripta 1,2

Re: AkvaTera Trnava 10.10.2010 1 rok, 7 mesiacov #67997

nezatracoval by som rodicov s detmi, je v nich velky potencial do buducna, a organizator si toho urcite je vedomy.
www.patokmeto.estranky.sk

NECHODIA MI SUKROMNE SPRAVY KONTAKTUJTE MA MAILOM

Re: AkvaTera Trnava 10.10.2010 1 rok, 7 mesiacov #68008

• Bic0
  • NEPRÍTOMNÝ
Podarilo sa nam tento krat odhodnut otvorenie uz o 7 aby mali predajcovia dost casu. Minule nam este tusim po 8 potrebovala jedna pani vratnicka dokazovat aka je ona nesmierne dolezita a ze ked sa ona rozhodne tak nie len ze nebude ziadna burza ale skonci mozno aj samotny vesmir. Ludi bolo standardne "ako hadov", ja som obiehal stoly az niekedy okolo 11:00 (predtym som len riesil poziadavky predajcov). Ponuka bola podla mna slusna, osobne som mal hned 2 kandidatov na kupy ale zatial som to odlozil.

Co sa tyka "turistov", treba si uvedomit ze z tych krpcov mozu byt uz o par rockov zacinajuci chovatelia. Sam som na parkovisku stretaval maminu s dcerou ktora rucala ako pavian "jaaa chceeeem myyyskuuuuu"
-----------------------------------------------------------------------------------
Moja fotogaléria

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re: AkvaTera Trnava 10.10.2010 1 rok, 7 mesiacov #68011

• HoRo
  • NEPRÍTOMNÝ
BicO aj ja by som si tam vedel vybrat daku Mišku
Phrynocephalus versicolor, U.guentheri, U.henkeli, U.lineatus, S.ciliaris, S.taenicauda Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Re: AkvaTera Trnava 10.10.2010 1 rok, 7 mesiacov #68015

• ToPaS
  • NEPRÍTOMNÝ
budu aj fotky?
Posledná úprava: 1 rok, 7 mesiacov Napísal ToPaS.
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.68 sekúnd

Najnovšie články

Naj články