Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

usiel mi tityus asi 5mesacny
(1 prehliadajúci) (1) hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: usiel mi tityus asi 5mesacny

usiel mi tityus asi 5mesacny 1 rok, 6 mesiacov #70695

chcem sa spytat cim by som mohol vystriekat cely byt aby som ho zahubil, viem ze to nieje odomna pekne ale pre pocit bezpecia to musim spravit, skusal som ho aj najst ale neuspesne mam aj psa a hlavne aj onho sa bojim, este sa chcem spytat co by sa mohla stat mojmu psovi keby ho stipol taky 5-6 mesacny tityus, dakujem

Re:usiel mi tityus asi 5mesacny 1 rok, 6 mesiacov #70697

• lacike00
  • NEPRÍTOMNÝ
parahybana800 napísal:
chcem sa spytat cim by som mohol vystriekat cely byt aby som ho zahubil, viem ze to nieje odomna pekne ale pre pocit bezpecia to musim spravit, skusal som ho aj najst ale neuspesne mam aj psa a hlavne aj onho sa bojim, este sa chcem spytat co by sa mohla stat mojmu psovi keby ho stipol taky 5-6 mesacny tityus, dakujem

Neviem síce akého máš psa, ale Tytiusy zavaria všetkému. Skús nejaký deratizačný prípravok, alebo sa rovno poraď s deratizérom čo by sa dalo použiť.

Re:usiel mi tityus asi 5mesacny 1 rok, 6 mesiacov #70698

skusal som biolit, no neviem vobec ake moze mat ucinky, mohlo ho to usmrtit?

Re:usiel mi tityus asi 5mesacny 1 rok, 6 mesiacov #70699

psa mam stredne velkeho asik21kg, krizenec satforda a kokra, neviete mi aspon povedat ako by to mohlo prebiehat keby ho stipol? totiz dnes sa moj pes chova neako cudne,...

Re:usiel mi tityus asi 5mesacny 1 rok, 6 mesiacov #70700

• lacike00
  • NEPRÍTOMNÝ
Neviem či by ho to usmrtilo, ja si takto škorpióny nezabíjam. Pri Tityusoch nastávajú problémy hlavne s dýchaním.

Re:usiel mi tityus asi 5mesacny 1 rok, 6 mesiacov #70704

no ani ja niesom nadseny ze to musim takto riesit, ale co mam robit pozeral som takmer sade,,dakujem za odpovede,, pes dycha normalne, skor ma nieco s chvostom a labkou...

Re:usiel mi tityus asi 5mesacny 1 rok, 6 mesiacov #70712

No radšej vyčkavaj v noci vtedy ho možno chytiš aj živeho..ja som tak chytil škorpov..no pes je nevyhoda že keď ho uvidi ta ho bude skumať a škorpovi to nebude prijemne..maj oči nastopkach ohladom psa..a skus pohladať najbližšie miesta pri terariu krabice hoci čo..

Re:usiel mi tityus asi 5mesacny 1 rok, 6 mesiacov #70724

no sledujem kazdu noc okolie radiatorov, sprchu zachod, stupacku som niekolkokrat prezeral,za skrinami,aj ja by som bol najradsej keby som ho nasiel ziveho, usli mi totizto dvaja tityusi, no jedeho som nasiel rano okolo siedmej ked priatelka vstavala do skoly zbadala ho na stene tak toho som hned odchytil a dal do noveho terarka,ktore je uz bezpecne uzatvorene,,problem je stou stupackou ak vosiel tam tak moze byt uz hockde, ci u susedov a mozno uz aj na konci ulice,vsetko to je totiz poprepajane cela ulica ;(

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re:usiel mi tityus asi 5mesacny 1 rok, 6 mesiacov #70768

• lacike00
  • NEPRÍTOMNÝ
Poviem ti len toľko, ak ten škorpo nedajbože niekomu ublíži, môžeš sa dostať do problému, pretože Tityusi, treba registrovať.

Do budúcna odporúčam nejakú poistku, napr terárko v terárku, alebo box v boxe atď.
Ja osobne to mám riešené takto, zatiaľ tam je len terárko s Parabuthusom, ale čoskoro tam pôjdu boxy s toxicky významnými druhmi.

Re:usiel mi tityus asi 5mesacny 1 rok, 6 mesiacov #70769

• ToPaS
  • NEPRÍTOMNÝ
parahybana800 toto nepisem tebe....na to uz je aj neskoro.

LUDIA UVEDOMTE SI UZ KONECNE ZE KED SI KUPITE TOXICKY VYZNAMNEHO TVORA(JE JEDNO CI TO JE PAVUK,SKORPION,HAD ALEBO ZMUTOVANA VEVERICKA)TAK NA SEBA BERIETE URCITU ZODPOVEDNOST. NEOHROZUJETE LEN SEBA ALE AJ SVOJE OKOLIE.

teraz len cakaj spravu ze nedaj boze bodol nejake dieta/dochodcu...dotrkas zivot jemu,sebe a poskodis tym aj teraristov na celom slovensku....
  • Strana:
  • 1
  • 2
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.59 sekúnd

Najnovšie články

Naj články