Nachádzate sa tu:   www.teraristika.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?
DoleStránka: 1
Téma: Help- hadi v záhrade
Help- hadi v záhrade Pred 1 rok, 5 mesiacov  
Zdravím všetkých, mám problém, u našej babky sa už dlhšiu dobu vyskytuje had, vlastne hadi, boli videné 2 kusy, podľa všetkého ide o vretenice, našla som zvlečenú kožu, šedostriebornej farby s kľukatou čiernou čiarou uprostred.
Pri všetkej mojej láske ku zvieratám nie som nadšená ich prítomnosťou na záhrade
Babka sa už bojí vyjsť aj na dvor, či otvoriť okno...
Môžete mi poradiť, čo s tým? Ako sa ich zbaviť a pritom im neublížiť?
Myslím, že sú tam už pekne dlho, pretože zo záhrady zmizli krtince, bývali tam aj jašteričky, žabky, už nič nevidím...myslíte, že keď všetko vylovia, odídu sami?
hanny
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Re: Help- hadi v záhrade Pred 1 rok, 5 mesiacov  
ahoj, videl niekto aj ahdy alebo si to len myslite? ak ste videli zvlecky, nemusi to znamenat ze su tam hady, hady totiz v case ked sa zvliekaju vyhladavaju kludne skryse s vysokou vlhkostou, tieto miesta ale vacsinou neobyvaju len sa sem stahuju pocas zvleku. napis odkial si a ak niekto z nas bude moct pride sa pozriet a pripadne ich preniest inak ak by sa ich podarilo najst.
Mino
Administrátor
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
246791210 Pohlavie: Muž Združenie priateľov herpetofauny Miesto: Trnava Narodeniny: 12/28
18.9.2011 AkvaTera Trnava http://trnava.akvatera.sk
www.plazyunas.com - stránka o plazoch Slovenska
1.0 BC mix; 1.0 Python regius; 1,1 BCC Brazil; 2.1 BCC Surinam; 1,1 BCC Guyana; 0.1 Paleosuchus palpebrosus
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

HoreStránka: 1
Moderátori: ToPaS, johny31

O projekte

Teraristika.sk vznikla ako projekt pre podporu teraristiky na Slovensku. Práve ste na novej verzii, stránky a fóra. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.