Nachádzate sa tu:   www.teraristika.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?
DoleStránka: 1
Téma: Výskt V.berus
Výskt V.berus Pred 3 rokov, 1 mesiac  
Zdraví­m mohol by dat niekto info ,kde by som sa mohol s týmto hadom stretnút.Zaují­ma ma jej výskyt hlavne v Malých Karpatoch(najme lokality H.Orešany a D.Orešany ,Dolany a Castá.Som z Bukovej a tu som ich ešte nevidel,zrejme to bude sposobené slabí­m výskytom jašterí­c.
PS:ide mi len o fotografovanie.Dakujem.
AsianPitviper
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
"V nedozí­rné samote,v hrobovém tichu pralesa kraluje ponurý,zlý panovní­k,krutý bič,sviští­cí­ nad lidmi zde žijí­cí­mi(Krovinár nemý).Pod širokými listy spí­ prí­zrak guayanského pralesa,pod obrovskými stromy sní­ svuj libý sen."(J.V.Kincl:Hadi,krokodýlové a draci,1942)
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Re: Výskt V.berus Pred 3 rokov, 1 mesiac  
ahoj, v Malych Karpatoch neziju nikde vretenice, ich spodna hranica vyskytu je severnejsie zhruba pri Povazskej bystricy a taha sa tesne pod Zvolenom dalej na vychod.
Mino
Administrátor
246791210 Pohlavie: Muž Združenie priateľov herpetofauny Miesto: Trnava Narodeniny: 12/28
18.9.2011 AkvaTera Trnava http://trnava.akvatera.sk
www.plazyunas.com - stránka o plazoch Slovenska
1.0 BC mix; 1.0 Python regius; 1,1 BCC Brazil; 2.1 BCC Surinam; 1,1 BCC Guyana; 0.1 Paleosuchus palpebrosus

Re: Výskt V.berus Pred 3 rokov, 1 mesiac  
Zdar,to si ma potešil
AsianPitviper
"V nedozí­rné samote,v hrobovém tichu pralesa kraluje ponurý,zlý panovní­k,krutý bič,sviští­cí­ nad lidmi zde žijí­cí­mi(Krovinár nemý).Pod širokými listy spí­ prí­zrak guayanského pralesa,pod obrovskými stromy sní­ svuj libý sen."(J.V.Kincl:Hadi,krokodýlové a draci,1942)

Re: Výskt V.berus Pred 2 rokov, 11 mesiacov  
Som od Považskej Bystrice.Vretenice sa tu vyskytujú,ale stretnutie je dosť náhodné.Ako í­sť ,že dnes si odfotí­m ,,berušku"to sa moc spoliehať nedá.Tak mláďa salamandry v horskom potôčku,to by šlo.Aspoň myslí­m ,že to je salamandra a nie iný druh mloka.
robin

HoreStránka: 1
Moderátori: ToPaS, johny31

O projekte

Teraristika.sk vznikla ako projekt pre podporu teraristiky na Slovensku. Práve ste na novej verzii, stránky a fóra. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.