Nachádzate sa tu:   www.teraristika.sk Diskusné fórum
Vitajte,
Môžete sa Prihlásiť alebo Registrovať.    Nepamätáte si heslo?

Stretnutie s hadmi, jaštericami a korytnačkami v prí­rode
(1 videní) (1) hosť
DoleStránka: 1...1516171819202122
Téma: Stretnutie s hadmi, jaštericami a korytnačkami v prí­rode
Re: Stretnutie s hadmi, jaštericami a korytnačkami v prí­rode Pred 2 mesiaca Karma: 2
nabuduce dufam že ho uvidim pri čine..len aj tak si myslim že policajti s tym nič nesptavia lebo toto nieje prvy pripad čo sa tu tiešil.aj zo životneho tu boli tych som volal ja dva krat.koli otraveniu vody a dochli aj plazy a obojživelniky.a doteraz sa s tym nič nestalo pachatel nepotrestany a pred nedavnom to bolo zas ale nie v takej sile.
Boa1
Gold Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil Užívateľov
ICQ#: 622790748 Pohlavie: Muž david mucha Miesto: Trenčín-okolie Birthday: 04/14
Administrátor zakázal verejnosti možnosť písania príspevkov.

Reklamný panel
Re: Stretnutie s hadmi, jaštericami a korytnačkami v prí­rode Pred 2 mesiaca Karma: 0
ja som sa dneska vrátil z dovolenky v Chorvatsku bol som sa pozriet na vodopady (Zadvarje) a hneď ako som došiel ma zarazilon amúre nieko roztasal hlavu asi 75 cm hadovy nevem co to bolo fotku nemam lebo teta chcela vyfotit tie vodopady a baterky boli na dne
ago13
Expert Boarder
graphgraph
Pohlavie: Muž
Agama bradatá

Re: Stretnutie s hadmi, jaštericami a korytnačkami v prí­rode Pred 1 mesiac, 3 týždňov Karma: 3
Ja som zase bol tu v Bratislave na zeleznej studnicke a tam som bol asi pri tretom jazere smerom od toho parku pre deti a vsade na brehu kde bolo miesto na vyhrievanie som nasiel minimalne 1-2 uzovky obojkove a to roznych velkosti. Bol som tam s bratom a videli sme 3 uzovky obojkove asi 50-60 cm velke, pretoze ked sme sa pokusili chytit tak 1,5m, tak oni boli tak prefikane ze hned sklzli do vody a uz sme ich videli len plavat. Boli velmi nadherne nabuduce prihodim aj fotky !
rikiraki
Gold Boarder
graphgraph
ICQ#: 350888001
Posledná úprava: 11/07/2010 19:pm11 prevod: .

horeStránka: 1...1516171819202122

O projekte

Teraristika.sk vznikla ako projekt pre podporu teraristiky na Slovensku. Práve ste na novej verzii, stránky a fóra. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.