Nachádzate sa tu:   www.teraristika.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?

Stretnutie s hadmi, jaštericami a korytnačkami v prí­rode
(1 zhliadnutí) (1) hosť
DoleStránka: 12345678...22
Téma: Stretnutie s hadmi, jaštericami a korytnačkami v prí­rode
Stretnutie s hadmi, jaštericami a korytnačkami v prí­rode Pred 5 rokov, 4 mesiacov  
Videli ste niektorého z našich plazov? Podeľte sa s nami o zážitky.
Mino
Administrátor
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
246791210 Pohlavie: Muž Združenie priateľov herpetofauny Miesto: Trnava Narodeniny: 12/28
18.9.2011 AkvaTera Trnava http://trnava.akvatera.sk
www.plazyunas.com - stránka o plazoch Slovenska
1.0 BC mix; 1.0 Python regius; 1,1 BCC Brazil; 2.1 BCC Surinam; 1,1 BCC Guyana; 0.1 Paleosuchus palpebrosus
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Re: Stretnutie s hadmi, jaštericami a korytnačkami v prí­rode Pred 5 rokov, 4 mesiacov  
Stretnúť hada v prí­rode sa mi niekedy zdá nemožné. Niekedy strávim celý deň tým že prevraciam kamene a prehrabujem staré kopy konárov. A nakoniec nájdem jedného hada, ktorý mi nakoniec utečie. Tak asi takto vyzerá väčšina mojich stretnutí­ s hadmi.
RG
[size=200:131odfvs]RG[/size]

Pogona Vitticeps, Elaphe obsoleta, Lampropeltis triangulum sinaloe, Grapthemys psedographica

Bývam pri Dunaji Pred 5 rokov, 4 mesiacov  
Ja byvam nedaleko Dunaja a je tu velke mnozstvo hadov, najviac je ich pri roznych ramenach a tonkach. Niektore uzovky stromove su naozaj obrovske...
Heri
Teraristika je viac ako hobby: 0903360646
Administrátor
Pohlavie: Muž akvashop AkvaShop Miesto: Bratislava Narodeniny: 05/23

www.serashop.sk + Výroba terárií na mieru
www.akvatera.sk - AkvaTera Akcie - Burzy

Hady v Rusovciach Pred 5 rokov, 4 mesiacov  
Minule som videl hada v Rusovciach na jazere. Nenechajte sa popliest tym ze je to nudaplaz - bol to naozaj had a nie vyvinuty muzsky organ Bohuzial som si nestihol vsimnut co to bolo - dlzka cca 60cm, farba tmava skoro cierna, plaval po hladine asi 5 metrov od brehu.
Bic0
Administrátor
Pohlavie: Muž PLAZY U NÁS Miesto: PK/BA Narodeniny: 04/30
-----------------------------------------------------------------------------------
Moja fotogaléria

Re: Stretnutie s hadmi, jaštericami a korytnačkami v prí­rode Pred 5 rokov, 4 mesiacov  
Podla to podla mňa istotne Užovka obojková.

No ja som počul že aj na zlatých piesokch žije dosť plazov. Teda na tej nudapláži. No neviem či by bolo vhodné behať po nudapláži s foťákom a kričať: "Ja si len fotí­m hadí­ky"
RG
[size=200:131odfvs]RG[/size]

Pogona Vitticeps, Elaphe obsoleta, Lampropeltis triangulum sinaloe, Grapthemys psedographica

Ja som raz videl pri rybní­ku pri čadci 20cm užovku obojkovú ale veľmi rýchlo sa mi stratila.
ado
Pohlavie: Muž

Tak snáď aj nejaká fotka by sa tu hodila .

Salamandra škvrnitá - našiel som ju v záhrade, tak som ju odniesol trocha mimo ku potoku.
ado

Ak chcete vidiet fotky našich plazov tak skuste tu [url:2lz9ngo8]www.plazyunas.com/system/gallery.php[/url]
Pripadne ak tam chcete pridat svoje poslite mi na mail alebo cez ICQ.

Bic0: Mohla to byť aj užovka fŕkaná, mimochodom bola pred par dnami v spravach ako sa namotala nejakej hysterke na bicykel

ado: tak to muselo byť fakt mimino, ja som videl najmensiu cca. 25cm dlhu.
Mino
Administrátor
246791210 Pohlavie: Muž Združenie priateľov herpetofauny Miesto: Trnava Narodeniny: 12/28
18.9.2011 AkvaTera Trnava http://trnava.akvatera.sk
www.plazyunas.com - stránka o plazoch Slovenska
1.0 BC mix; 1.0 Python regius; 1,1 BCC Brazil; 2.1 BCC Surinam; 1,1 BCC Guyana; 0.1 Paleosuchus palpebrosus

Reklamný panel
To bol hrubý odhad. Videl som ju na ceste kým nezmizla v tráve. Bol to prcek. Práve som mal pred maturami, takže mohla byť "čerstvá".
ado

Podla to podla mňa istotne Užovka obojková.
No podla fotky co som pozeral by to naozaj mohla byt ona. Vyvolala rozruch u ludi co vtedy stali na brehu. Ja som sa akurat chystal okupat. Potesilo ma ze aj napriek tomu ze par metrov od brehu preplaval had, nikomu nerobilo problem vliezt do vody a kupat sa. Ale to je mozno sposobene aj tym ze v tom jazere sa to len tak hmyri zivotom a ludia si uz zvykli na kadeco.

Kedysi davno som sa stretol aj so slepuchom a salamandrou. Jasterice su celkom bezne ked sa clovek vyberie do skutocnej prirody. Otec mi spominal ze ked vyrastal na dedine (Medzibrod blizko BB) tak sa to v lese len tak hemzilo uzovkami. Vraj poznali niekolko miest kde sa vtedy dali nachytat "cerstvo" vyliahnute mladata. Ale vtedy sa chodilo aj do nedalekeho mociara na zabie stehienka )
Bic0
Administrátor
Pohlavie: Muž PLAZY U NÁS Miesto: PK/BA Narodeniny: 04/30
-----------------------------------------------------------------------------------
Moja fotogaléria

HoreStránka: 12345678...22
Moderátori: ToPaS, johny31

O projekte

Teraristika.sk vznikla ako projekt pre podporu teraristiky na Slovensku. Práve ste na novej verzii, stránky a fóra. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.