Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

TÉMA: dohryzený pytón

Re: dohryzený pytón 7 mesiacov, 3 týždňami #86500

• Ulej
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Ulej ! i want more !
fúha neviem či to je od teba Bic0 jeho majitelka má 17násť rokov také dočervena vlasy chudá zhruba 175cm vysoká na teraburze v TT bola aj s priatelom (toho popísať neviem) a vravela ,že si zobrala toho najmenšieho aký bol.No fajn tak jej poviem nech s ním skočíme k veterinárovi tu v Pú. aj keď má ambulanciu z vonku polepenú samými psami snáď to ošetrí. Násilné krmenie ma učil jeden známi takže to by nemal byť problém poprípade by som pytónku na krmenie zobral k nemu.

Re: dohryzený pytón 7 mesiacov, 3 týždňami #86502

• Yukina
  • NEPRÍTOMNÝ
To, ze ti radili, zobrat hada k veterinarovi zameranemu na plazy malo isty vyznam... Niekde tu na fore je odkaz na stranku so zoznamom vsetkych veterinarov s podobnym zameranim, urcite si tam najdes nejakeho co je relativne blizko.
Veterinari venujuci sa beznym domacim zvieratam casto, aj pri najlepsom umysle, terarijne zvierata osetria nespravne.

Re: dohryzený pytón 7 mesiacov, 3 týždňami #86509

Keď už budete u veterinára, nech mu pichne Duphalite+fyzák fakt nevyzerá byť v dobrej kondičke a to ho aspon trochu zavodní a naštartuje.

Re: dohryzený pytón 3 mesiacov, 2 týždňami #90270

• scooby
  • NEPRÍTOMNÝ
Zdravym kedže som nechcel zakladať novú tému tak to dám sem
mám otázku....... mám jednu samičku Pyton Molurus Bivittatus dlžka 1.2 m kedže som si dokúpil párik PMB (sry za skratku viem že sa nepoužíva)sú dlhé 1.4 a 1.5 metra je to dosť rozdiel vo veľkosti a hrúbke tak mam strach či sa nedohryzú inak sú kludné v pohode sú na rukách tak poradte aby som neurobil dáku blbosť dik

Re: dohryzený pytón 3 mesiacov, 2 týždňami #90271

• Bic0
  • NEPRÍTOMNÝ
Preco by sa ti mali dohryzt ked budu v inych terarkach? (tym ti chcem nieco naznacit ...)
-----------------------------------------------------------------------------------
Moja fotogaléria

Re: dohryzený pytón 3 mesiacov, 2 týždňami #90272

• scooby
  • NEPRÍTOMNÝ
takže ich nemam dávať dokopy ... prečo vlastne nemôžu bit spolu ? len zo zvedavosti

Re: dohryzený pytón 3 mesiacov, 2 týždňami #90274

• Nerd
  • NEPRÍTOMNÝ
Skus tu samicu nakrmit a ked bude mat toho potkana tak z 1/2 v drzke, tak jej ho vytiahni. Uvidime ci to das. A potom si predstav, ze budu dva 1.5m pyton zakusnute v sebe. To bude radosti.
Ľudská blbosť a vesmír sú nekonečné... Aj keď s tým vesmírom si nie som úplne istý...
A.Einstein

Re: dohryzený pytón 3 mesiacov, 2 týždňami #90281

• AAA
  • NEPRÍTOMNÝ
chcel by som vidiet to terarko na 3 kusky PMBciek
Canis familiaris 1,0 / Boa constrictor mix 0,1 / Epicrates cenchria cenchria 0,1 / Gekko gecko 0,1 / Gromphadorhina oblongonata / Psalmopoeus irminia 0,1 / Cyriocosmus venezuelensis ? / Chromatopelma cyaneopubescens ?

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re: dohryzený pytón 3 mesiacov, 2 týždňami #90283

• scooby
  • NEPRÍTOMNÝ
čakal som od vás seriozne odpovede ale ako vidím je to ťažko ...
a to terárko má d200*š100*v70 tak čo riešiš poznám chovateľa ktorý chova 4 kusy pytónov a jedného veľhada spolu v jednom tera tak som sa slušne spýtal na to je predsa fórum

Re: dohryzený pytón 3 mesiacov, 2 týždňami #90285

• Bic0
  • NEPRÍTOMNÝ
Co sa ti nezda? Nerd ti jasne napisal co sa ti moze stat ... poznam par ludi co si posedeli pri terarku s "PMB" kym mu doslo ze to co drzi je majitel a nie zradlo. Pri predstave ze mam oddelovat PMB od seba (2 hady = 2 hryzuce hlavy a 2 skrtiace tela) ma prechadza chut chovat ich spolu. To sa da riesit u mensich hadov kde je jednoduche ich na krmenie vybrat a nechat aj cely den niekde bokom.

Ten chovatel ma predpokladam bud terarium o velkosti mensej izby alebo mu chyba vypln lebky ...
-----------------------------------------------------------------------------------
Moja fotogaléria
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.72 sekúnd

Najnovšie články

Naj články