Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Gekon

Re:Gekon 2 rokov, 4 mesiacov #52396

• vilo
  • NEPRÍTOMNÝ
sleduj to a pokial to bude stale viac zdurene, moze byt nejaky problem, ale pokial sa to nebude rapidne zvacsovat a gekon bude inac v pohode, tak to neries
Coleonyx brevis, Coleonyx elegans, Coleonyx mitratus, Coleonyx variegatus, Goniurosaurus hainanensis, Oedura castelnaui, Oedura robusta
Posledná úprava: 2 rokov, 4 mesiacov Napísal vilo.

Re:Gekon 2 rokov, 4 mesiacov #52397

• Nettka
  • NEPRÍTOMNÝ
ako mohlo sa to tvorit postupne ze som si to nevsimla len to nebolo fakt vidiet...a ak poznate nejaku dobru knihu o chorobach mohli by ste napisat pretoze na internete sa hlada dost tazko..

Re:Gekon 2 rokov, 4 mesiacov #52398

• Bic0
  • NEPRÍTOMNÝ
Nemoci obojživelníků a plazů (Gunther Köhler) - ja som ju kupil tusim v Panta Rhei, ale najdes ju v mnohych internetovych knihkupectvach.
-----------------------------------------------------------------------------------
Moja fotogaléria

Re:Gekon 2 rokov, 4 mesiacov #52407

Nič sa asi nedeje, neplaš sa. Podobné útvary na fotkách som našiel v knihe "Day Geckos in Captivity" na strane 69, samica P.quadriocellata, je to na nej viditeľné, a na str.87 P.klemmeri, kde je práve kvôli viditeľným vápnikovým vačkom odfotená. To isté som videl u mojich samíc Tarentola mauritanica. Už si len zožeň samca. Ona je asi pripravená na množenie.

Re:Gekon 2 rokov, 4 mesiacov #52469

• Fester1
  • NEPRÍTOMNÝ
Tiez chovam parik vittatusov a samica ma presne taketo hrbolceky vzadu za hlavou. Mam za to ze to je zasoba vapnika. Vsimol som si podobne utvary aj na nedavno vyliahnutych mladatach. Viditelne boli vdaka tenkej kozi. Postupne sa stracaju ako mladata rastu.

Ak mas len samicu, zozen samca a mozes odchovavat.
1,1,8 Gekko vittatus
  • Strana:
  • 1
  • 2
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.28 sekúnd

Najnovšie články

Naj články