Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

TÉMA: Burzy 2012

Re: Burzy 2012 4 mesiacov, 1 týždeň #89500

Termín AkvaTera KE bude upresnený najneskôr začiatkom februára.

Re: Burzy 2012 4 mesiacov, 1 týždeň #89503

• vilo
  • NEPRÍTOMNÝ
Pepanisko napísal:
Kedže som v teraristike len začiatočník, chcem nazbierať čo najviac informácií o všetkom čo ku teraristike patrí. ( veľmi vela som sa dozvedel práve tu na tomto fore )

Priznávam sa že som na teraburze ešte nebol. chcel by som tam zajst načerpať čo najviac informácií. a popozerať čo predajcovia ponukaju, nech mám prehľad

v tom je podľa mňa Brno pre teba ideálne. Bežné druhy zvierat, čo na burze uvidíš, môžeš čakať aj o mesiac. Takže na prvej najlepšie nič živé nekupovať, skôr len popozerať možnosti, potom máš mesiac na doplnenie vedomostí o konkrétnom vyhliadnutom druhu a na založenie terária, a na niektorej z ďalších búrz si už to zviera môžeš kúpiť
Coleonyx brevis, Coleonyx elegans, Coleonyx mitratus, Coleonyx variegatus, Goniurosaurus hainanensis, Oedura castelnaui, Oedura robusta

Re: Burzy 2012 4 mesiacov, 1 týždeň #89506

• Nerd
  • NEPRÍTOMNÝ
Ako uz povedali chalani, Brno byva takmer kazdy mesiac (okrem prazdnin)... Ale tiez treba ratat s tym, ze niektore mesiace su slabsie... Napr januar bol minuly rok (z mojho pohladu) slaby - vela zvierat sa predalo pred vianocami v decembri a tak na januar prisla len mala cast predajcov a aj ti ponukali vacsinou importy, alebo zvysky minulych odchovov...
Tento rok to mozno bude ine, ale vacsia sanca je ist v dobe ked su odchovy, atd...
Ľudská blbosť a vesmír sú nekonečné... Aj keď s tým vesmírom si nie som úplne istý...
A.Einstein

Re: Burzy 2012 4 mesiacov, 1 týždeň #89508

Určite sa do toho Brna pojdem pozrieť.

Neviem či mi to v januáry vyide koli práci, ak nie tak február ma istí

chcel by som tam hlavne zadovážiť nejake dekoracie pre agamáka
Posledná úprava: 4 mesiacov, 1 týždeň Napísal Pepanisko.

Re: Burzy 2012 3 mesiacov, 4 týždňami #90025

• Gento
  • NEPRÍTOMNÝ
Už sa tešim

Re: Burzy 2012 3 mesiacov, 4 týždňami #90041

• Michel
  • NEPRÍTOMNÝ
aj ja idem .. uz zajtra.. idem si obohatit zbierku hmyzu =) a doplnit zasoby =)

Re: Burzy 2012 3 mesiacov, 3 týždňami #90099

Vyzerá to, že je o jednu menej ... www.terranofauna.eu/
Aká matka, taký skrutkovač...

Re: Burzy 2012 3 mesiacov, 3 týždňami #90119

• miro293
  • NEPRÍTOMNÝ
Len tak pre zaujímavosť, možno by bolo akvatera Trnava a Košice hodiť aj sem: www.terrarium.com.pl/zobacz/gieldy-zagraniczne-887.html
Poliakov je dosť a o našich burzách tam nie je ani písmenko.
www.terafarm.eu www.taichichuan.sk
emydura subglobosa, chelodina mccordi, chelodina gunaleni, chelodina longicollis, pogona vitticeps, blaptica dubia, blaberus boliviensis, panchlora nivea

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re: Burzy 2012 3 mesiacov, 3 týždňami #90134

Neviem kam som mal dať môj dotaz... nepôjde niekto 4.3.12 do Prahy na výstavu? Potreboval by som priniesť dohodnuté zviera (Pmb green albino striped- mláďa). Som z TT.

Re: Burzy 2012 3 mesiacov, 2 týždňami #90182

• tarzanm
  • NEPRÍTOMNÝ
..no to aj ja ,len žabky..nejde niekto? Poprad
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.62 sekúnd

Najnovšie články

Naj články