Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: TERAHOBBY NITRA

TERAHOBBY NITRA 6 mesiacov, 3 týždňami #87394

• terno
  • NEPRÍTOMNÝ
nová nitrianska teraristická burza, info zatial u mna, web čoskoro bude funkčný.

Plagát - zatial pracovná verzia
[url:3v4asu24]www.theraphosidae.szm.sk[/url]

Re: TERAHOBBY NITRA 6 mesiacov, 3 týždňami #87401

• Domca1129
  • NEPRÍTOMNÝ
  • ♥ Animals
Nevie niekto, či tam budú tento rok predávať preparovaný hmyz? Minulý rok som neola a viem, že rok predtým to mali.
Elaphe Guttata Guttata 1.0.1 • Boa Constrictor mix 0.1 • Americký kokeršpaniel 0.1
dopetim.eu
www.terarista.tk

Re: TERAHOBBY NITRA 6 mesiacov, 2 týždňami #87485

• lemon
  • NEPRÍTOMNÝ
chcelo by to asi nejaké plagáty zavesiť na net, a celkovo reklamu, aby tam zas neboli 2 predajci a 7 kupujúcich ako po minulé roky

Re: TERAHOBBY NITRA 6 mesiacov, 2 týždňami #87486

• Roman Filo
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Plazy 4ever :D
suhlasim s lemonom
Iguana Iguana
Pogona Vitticeps

Re: TERAHOBBY NITRA 6 mesiacov, 2 týždňami #87535

• O.D.B
  • NEPRÍTOMNÝ
Aj ja suhlasím, keby som neišiel pozriet sem tak ani neviem že nejaka burza tam bude a to bývam 20km od Nitry. Ak sa posnažíte spravit tomu poriadnu reklamu a bude vyzerat ža sa tam aspon ,,nejaký" ludia ukážu, tak sa pripájam a prijdem nečo ponuknut a ešte doplním pozeral som na ifaune - bazoši a nikde žiadna zmienka o burze. Hlavne na taketo stránky dávajte pozvánky ... bez reklamy to bude na p...
Naša stránka www.superboa.webgarden.cz
Posledná úprava: 6 mesiacov, 2 týždňami Napísal O.D.B.

Re: TERAHOBBY NITRA 1 mesiac #92448

• terno
  • NEPRÍTOMNÝ

Re: TERAHOBBY NITRA 1 mesiac #92449

• terno
  • NEPRÍTOMNÝ
lemon napísal:
chcelo by to asi nejaké plagáty zavesiť na net, a celkovo reklamu, aby tam zas neboli 2 predajci a 7 kupujúcich ako po minulé roky

len pre info na novembrovej akcii bolo obsadenzch 55 stolov (scasti aj ceskymi predajcami) a navstevnost bolo cez 500 ludi (neratam deti do 6 rokov.) Myslim ze nato ze to bola nova burza a hlavne potom ako vyzerali posledne Hobyexotiky v Nitre to bolo celkom slusne.

Re: TERAHOBBY NITRA 1 mesiac #92450

• miro293
  • NEPRÍTOMNÝ
Len škoda, že v ten istý deň je aj burza v Košiciach. Takto to bude rozbité a buď jedna z nich alebo obidve prídu o nejakých predajcov. Pre budúcnosť by bolo dobré dohodnúť si s chalanmi termíny, aby si zbytočne nekonkurovali, ale sa dopĺňali.
www.terafarm.eu www.taichichuan.sk
emydura subglobosa, chelodina mccordi, chelodina gunaleni, chelodina longicollis, pogona vitticeps, blaptica dubia, blaberus boliviensis, panchlora nivea

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re: TERAHOBBY NITRA 4 týždňami, 1 deň #92453

• Bic0
  • NEPRÍTOMNÝ
Akurat pozeram ze nejaky povedomy termin. Burza v KE je ohlasena uz nejaky ten piaotk, nechapem preco je na ten isty termin dana aj burza v NR. Tusim ze sa idu ludia o slovenske burzy potrhat a preto si organizatori mozu dovolit dat aj 2 v 1 den.
-----------------------------------------------------------------------------------
Moja fotogaléria

Re: TERAHOBBY NITRA 4 týždňami, 1 deň #92475

• terno
  • NEPRÍTOMNÝ
ja som tento termin v nitre avizoval uz koncom inuleho roka........ cakal som len potvrdenie inych akcii.......bohuzial z Kosic ma nikto nekontaktoval a musel som sa dohodnut aspon s usporiadatelmi v TT (dve akcie) ZV, BA a PD
  • Strana:
  • 1
  • 2
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.63 sekúnd

Najnovšie články

Naj články