Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

TÉMA: Akva-tera Trnava

Re: Akva-tera Trnava 8 mesiacov #86188

• Bic0
  • NEPRÍTOMNÝ
Ibex napísal:
Bico: Ale na to, aby si ma oslovil Dajča ti pamäť dobre slúži, na také nezabudneš

No pockaj, pockaj ... keby som si to nenapisal na krabicku tak by som zabudol; alebo popieras ze bol na vrchnaciku "tahak" s menom?

Inak ja som sa teda "zbavil" 4 mladych regin, odislo aj terarko a zvysok repashy co som mal. Na druhej strane za ziskane peniaze pribudla mala mandarinka
-----------------------------------------------------------------------------------
Moja fotogaléria

Re: Akva-tera Trnava 8 mesiacov #86198

• johny31
  • NEPRÍTOMNÝ
Nerd napísal:
burza bola super, fotenie celebrit ma nejako minulo (Johny - nabuduce ma musis odtiahnut... Ja som taka citliva, jemna a bojazliva persona )...

tak natahovat sa s takou celebritou...ešte by ma usporiadatelia "vyniesli"
Pokecat na burze s predavajucimi znamymi,je zložite.Ludia maju miliony otazok,su netrpezlivi a ked sa im nevenuješ,jednoducho odidu.Tušim som ich tak Herimu par "odplašil".
Iguana iguana,Cyclura nubla

Re: Akva-tera Trnava 8 mesiacov #86219

• Mino
  • NEPRÍTOMNÝ
tu su fotky z burzy. fotila kamoska Evka, myslim ze to zvladla super

http://evaliana.rajce.idnes.cz/Akva-tera_Trnava_18.9.11/
18.9.2011 AkvaTera Trnava http://trnava.akvatera.sk
www.plazyunas.com - stránka o plazoch Slovenska
1.0 BC mix; 1.0 Python regius; 1,1 BCC Brazil; 2.1 BCC Surinam; 1,1 BCC Guyana; 0.1 Paleosuchus palpebrosus

Re: Akva-tera Trnava 8 mesiacov #86220

• Bic0
  • NEPRÍTOMNÝ
Evicka to zvladla paradne, len jej objektiv nejako zvacsuje moj ratafak Ale to je bezna vada vsetkych objektivov
-----------------------------------------------------------------------------------
Moja fotogaléria

Re: Akva-tera Trnava 8 mesiacov #86221

• danio007
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Ber zivot z humorom lebo ta jebne...
Vyzera to pekne
Snad sa mi uz nabuduce podari prist...
Zda sa mi to, alebo tam bol Goniatit? Do Ostravy uz ani nechodi. Na Ladvi nebol tiez, a Brno zrejme tiez nie....
Ahaetulla prasina 0,0,2, Chrysopelea paradisi 2,2, Pseudoboa neuwiedii 1,1, Boaedon fuliginosus 0,1,1, Epicrates cenchria cenchria 1,1,Corallus ruschenbergeri 0,0,1, Graphirus murinus 1,1, Leptopelis flavomaculatus 1,0, P.irminia, A.geniculata, G.rosea, H.Hercules, P. irminia......

Re: Akva-tera Trnava 8 mesiacov #86222

• Tommy
  • NEPRÍTOMNÝ
Tie fotky su naozaj profesionalna reportaz.Dakujem za zhliadnutie.

Re: Akva-tera Trnava 7 mesiacov, 4 týždňami #86231

• vilo
  • NEPRÍTOMNÝ
danio007 napísal:
Zda sa mi to, alebo tam bol Goniatit?

áno, bol tam
Coleonyx brevis, Coleonyx elegans, Coleonyx mitratus, Coleonyx variegatus, Goniurosaurus hainanensis, Oedura castelnaui, Oedura robusta

Re: Akva-tera Trnava 7 mesiacov, 4 týždňami #86251

Je to trochu OT ,ale Goniatit chodí pravidelne aj do Žiliny každý mesiac čo býva ta burzav Max-e

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re: Akva-tera Trnava 7 mesiacov, 4 týždňami #86252

Na jar a jesen aj Martin ...
Aká matka, taký skrutkovač...

Re: Akva-tera Trnava 7 mesiacov, 4 týždňami #86254

No to som zabudol. A teraz čo bola tak som si pomylil datúm tak som ju aj zmeškal
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.95 sekúnd

Najnovšie články

Naj články