Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Ako spravit terarium?

Ako spravit terarium? 3 rokov, 8 mesiacov #31100

• shark
  • NEPRÍTOMNÝ
Zdravim,potrebujem poradit ohladom terarka pre tochto krasavca

Momentalne ho mam v terarku 35x20x20 (dxsxv)
Ale to mu musi byt uz fest male lebo had ma aj 60 cm roztiahnuty
Doma mam uz dlhsiu dobu 2 akvaria z rozmermi
1. 60x30x35.5 (dxsxv)
2. 85x40x30 ale je prasknute cele spodne sklo

To prve som rozmyslal ze by som z vrchu akvarka urobil predok terarka na dvierka a vyrezal hore vetraci otvor, tym padom by bolo terarko 60x35.5x30 (dxsxv)

S tym druhym bude viac roboty kedze je puknute spodne sklo

Poradte ako by ste to vy spravili,musim najst nejaku rozumnu perspektivu

sory za kvalitu fotky,bola robena mobilom

Re: Ako spravit terarium? 3 rokov, 8 mesiacov #31102

• cerlu
  • NEPRÍTOMNÝ
ako veľmi máš prasknuté to sklo? pokiaľ je puknuté ale drží­, možno by stačilo ho podlepiť nejakou silnejšou lepiacou páskou aj z jednej aj druhej strany, postaviť na určené miesto a dať silnejšiu vrstvu substrátu... počí­taj s tým, že hadí­k ešte podrastie a tých 60 cm mu bude asi časom tiež malé, takže ho budeš musieť tak či tak preložiť...
alebo nechaj vymeniť ten spodok hneď a máš to na stálo...
pogona vitticeps, B. albopilosum, L. Parahybana,B. dubia, B. cranifer, E. distanti, boa constrictor, Lampropeltis triangulum sinaloe

Re: Ako spravit terarium? 3 rokov, 8 mesiacov #31103

• shark
  • NEPRÍTOMNÝ
vsak spodok ale co vrch???ako spravit otvor a vetranie?? zeby som dal hore dve listy a otvaralo by sa to ako mrazaky na nanuky

Re: Ako spravit terarium? 3 rokov, 8 mesiacov #31105

• cerlu
  • NEPRÍTOMNÝ
myslela som ten spodok...
pogona vitticeps, B. albopilosum, L. Parahybana,B. dubia, B. cranifer, E. distanti, boa constrictor, Lampropeltis triangulum sinaloe

Re: Ako spravit terarium? 3 rokov, 8 mesiacov #31114

• miro293
  • NEPRÍTOMNÝ
shark napísal:
vsak spodok ale co vrch???ako spravit otvor a vetranie?? zeby som dal hore dve listy a otvaralo by sa to ako mrazaky na nanuky

Pozri si na inspiraciu toto: http://www.teraristika.sk/phpBB2/viewtopic.php?t=2089
Ja som z jedneho akvaria urobil dvojterarko pre gekony. Ak by ti nestacil takyto popis, kludne hod nejake otazky a vyriesime to )
www.terafarm.eu www.taichichuan.sk
emydura subglobosa, chelodina mccordi, chelodina gunaleni, chelodina longicollis, pogona vitticeps, blaptica dubia, blaberus boliviensis, panchlora nivea

Re: Ako spravit terarium? 3 rokov, 8 mesiacov #31119

• Peto82
  • NEPRÍTOMNÝ
shark napísal:

Doma mam uz dlhsiu dobu 2 akvaria z rozmermi
1. 60x30x35.5 (dxsxv)
2. 85x40x30 ale je prasknute cele spodne sklo

To prve som rozmyslal ze by som z vrchu akvarka urobil predok terarka na dvierka a vyrezal hore vetraci otvor, tym padom by bolo terarko 60x35.5x30 (dxsxv)

Ja len taku malu poznamku k tomu druhemu terariu. to ze ma prasknuty spodok nie je ziadna tragedia,kedze sa chystas z neho spravit terarium a nie opat pouzivat ako akvarium. opravit sa to da vselijako a bude to asi vhodnejsie pre tvojho hadika. skus odfotit(staci mobilom) ako ho mas prasknute a fotku sem daj(mozno ti niekto lepsie poradi ako ja).
ked mne takto prasklo akvarko tak som ho zalepil silikonom v mieste kde bolo prasknute zvnutornej strany a aj zospodu(daval som vacsiu vrstvu lepidla-vnutornu stranu som zakryl pieskom-ty by si tam dal nejaky substrat, alebo by si to zakryl, hadovi by to nevadilo a nikto by to nevidel; a na spodok som dal polystyren, aby som zabranil tlaku na vrstvu toho silikonu). kedze som mal len take male 20litrove akvarko, tak to drzalo a na terariu by to mohlo takisto..
  • Strana:
  • 1
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.36 sekúnd

Najnovšie články

Naj články