Streda, 19. jún 2013 Meniny majú: dnes: Alfréd zajtra: Valéria

Font Size

Nastavenia
Navigácia: www.teraristika.sk Forum Teraristika Voľná diskusia (o teraristike!) Nova vyhláška o chove nebezpečných živočíchov
Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

TÉMA: Nova vyhláška o chove nebezpečných živočíchov

Re: Nova vyhláška o chove nebezpečných živočíchov pred 1 rokom 1 mesiacom #93129

• Fabiny
  • Fabiny-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Dostali ste poďakovanie 1
Tak toto by aj mňa zaujímalo... Veď to tam mohli rovno dať aj guttky a ostatné malé hadíky...
0,1 elaphe guttata amelano het anery (NZ 6/2011)
0,1 boa constrictor salmon cross sunset (NZ 3/2012)
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Nova vyhláška o chove nebezpečných živočíchov pred 1 rokom 1 mesiacom #93130

• Nerd
  • Nerd-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Dostali ste poďakovanie 38
To Z0oMb3E:
Nenam tucha - bezstavovce robil niekto iny. Ja (a X dalsich) som sa vyjadroval k plazom a obojzivelnikom, ubikaciam, a pod. Ale ratam, ze si uradnici ulahcili pracu, prevzali stary zoznam a novu taxonomiu neriesili. Uz len kvoli tomu, ze binomicka nomenklatura aj zakon umoznuje pouzivat synonima - ma to logiku - nebudu predsa menit zakon kazdu chvilu podla aktualizacie a validity taxonov. U X druhov navyse neni ich sucasne zaradenie iste...

To Poison:
Co sa dlzky tyka - holt sa niekde ta hranica dat musela...

To PeterMokry:
Nejako som nepochopil otazku. Skus definovat lepsie - pytas sa na hady ci na ucinnost?
Ľudská blbosť a vesmír sú nekonečné... Aj keď s tým vesmírom si nie som úplne istý...
A.Einstein

Re: Nova vyhláška o chove nebezpečných živočíchov pred 1 rokom 1 mesiacom #93132

• Peter Mokrý
  • Peter Mokrý-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Dostali ste poďakovanie 4
Z akého dôvodu sa zrazu v tomto paragrafe objavili "Stredne veľké veľhady (do 3 m dĺžky)" . Opravujem, v prílohe č.1.
Posledná úprava: pred 1 rokom 1 mesiacom od Peter Mokrý.

Re: Nova vyhláška o chove nebezpečných živočíchov pred 1 rokom 1 mesiacom #93133

• Nerd
  • Nerd-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Dostali ste poďakovanie 38
Teraz len dedukujem - lobing, zladenie so smernicami inych statov (v EU je za nebezepecneho povazovany aj caninus a pod)... Tazko povedat.

Treba pockat na vykonavaciu vyhlasku.
Ľudská blbosť a vesmír sú nekonečné... Aj keď s tým vesmírom si nie som úplne istý...
A.Einstein

Re: Nova vyhláška o chove nebezpečných živočíchov pred 1 rokom 1 mesiacom #93135

• Peter Mokrý
  • Peter Mokrý-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Dostali ste poďakovanie 4
Tak to som zvedavý ako bude znieť hlavne v tomto prípade. Nechovám nič také, ale je to "trojan" ako vyšitý.
Posledná úprava: pred 1 rokom 1 mesiacom od Peter Mokrý.

Re: Nova vyhláška o chove nebezpečných živočíchov pred 1 rokom 1 mesiacom #93137

• Z0oMb3E
  • Z0oMb3E-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Dostali ste poďakovanie 6
najlepsie fory prinasa sam zivot :D ....tak si pockame si na vyhlasku...i ked uz samotny zakon je pre pavuckarov prakticky nerealizovatelny ... stale si vsak myslim ze je to len nejaka pro forma na ocmukanie bruselskej prdele :roll:
Okrem toho čo neviem, viem všetko!

http://www.spiders.estranky.sk/
http://svaby.webnode.sk/

Re: Nova vyhláška o chove nebezpečných živočíchov pred 1 rokom 1 mesiacom #93138

• danio007
  • danio007-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Ber zivot z humorom lebo ta jebne...
  • Dostali ste poďakovanie 22
Cele je to len buzeracia a priblizenie sa k blbym zakonom EU.... Cim dalej, tym viac lutujem, ze sme do toho vobec sli a cim dalej, tym viac mi je s toho vsetkeho zle...

Nerd - bod 10. Viem a sorry, ak chces, kludne to zmazni...

Co sa mna tyka, zatial je to ok (uvidim co prinesie dalsi Hamm :grin: ). Zatial som ako tak za vodou. Ale ak budem mat chovat vsetko podla takychto nezmyselnych blbosti. Diky moc.... :-x
Ahaetulla prasina 0,1, Chrysopelea paradisi 1,1, Langaha madagascariensis 1,1, Philodryas baroni 0,2, Baedon fuliginosus 2,1, Epicrates cenchria cenchria 1,0, Mus minutoides X,X,X, Corallus ruschenbergeri 0,0,1, Dendrobates azureus, Rhadodactylus ciliatus 1,1, Lepidodactylus lugubris XX, Cosymbotus...
Posledná úprava: pred 1 rokom 1 mesiacom od danio007.

Re: Nova vyhláška o chove nebezpečných živočíchov pred 1 rokom 4 týždnami #93193

• johny31
  • johny31-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Dostali ste poďakovanie 30
romcosk8 napísal:
Suhlasim s daniom....A este jedna vec :) ked nemam kupno-predajnu zmluvu tak co ?
Bez dokladu nadobudnutia neurobíš nič,nepochodíš nikde.Nemáš doklad - máš nelegálne nadobudnutého živočícha.
No,páni chovatelia leguánov - koľko nás ostane a kto z nás ma vyhovujúce podmienky?
Na jedného leguána treba 2-3 m2 suchej plochy + 0,5 - 1 m2 vodnej plochy o obsahu 0,2 - 0,4 m3 vody. :wink:
Iguana iguana,
Nikto nie je dokonalý,aj hovno má svoje muchy...

Re: Nova vyhláška o chove nebezpečných živočíchov pred 1 rokom 4 týždnami #93206

• romcosk8
  • romcosk8-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Plazy 4ever :D
  • Dostali ste poďakovanie 10
Asi nikdo :D Ale ani ty ze johny ?
Elaphe guttata
Pogona Vitticeps

Re: Nova vyhláška o chove nebezpečných živočíchov pred 1 rokom 4 týždnami #93209

• johny31
  • johny31-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Dostali ste poďakovanie 30
Po troche prestavby mi tam 400-450 l bazénik vlezie. :wink:
Iguana iguana,
Nikto nie je dokonalý,aj hovno má svoje muchy...
Moderátori: johny31
Čas vytvorenia stránky: 0.721 sekúnd

Najnovšie články

Naj články