Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

TÉMA: Pekne videa

Re: Pekne videa 4 mesiacov #89912

• Ulej
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Ulej ! i want more !
neviem či to tu už je ,ale toto ma úplne ohúrilo ako 30 zaútočilo na 30 000 včiel ... neskutočné zábery www.drsnysvet.cz/30-srsni-mandarinskych-vs-30-000-vcel/

Re: Pekne videa 4 mesiacov #89913

• AAA
  • NEPRÍTOMNÝ
super video
Canis familiaris 1,0 / Boa constrictor mix 0,1 / Epicrates cenchria cenchria 0,1 / Gekko gecko 0,1 / Gromphadorhina oblongonata / Psalmopoeus irminia 0,1 / Cyriocosmus venezuelensis ? / Chromatopelma cyaneopubescens ?

Re: Pekne videa 4 mesiacov #89914

• danio007
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Ber zivot z humorom lebo ta jebne...
Peckove video. Aj ked myslim, ze vcelar nebol nadseny
Je az neskutocne aka dokaze byt priroda drsna, ale zaroven perfektna.
A aj tak to ciastocne blbo vymyslela. V ludskej risi zautoci 30 000 nasich spoluobcanov na 30 obcanov
Ahaetulla prasina 0,0,2, Chrysopelea paradisi 2,2, Pseudoboa neuwiedii 1,1, Boaedon fuliginosus 0,1,1, Epicrates cenchria cenchria 1,1,Corallus ruschenbergeri 0,0,1, Graphirus murinus 1,1, Leptopelis flavomaculatus 1,0, P.irminia, A.geniculata, G.rosea, H.Hercules, P. irminia......

Re: Pekne videa 4 mesiacov #89915

• Rust
  • NEPRÍTOMNÝ
Bud toto alebo niečo podobné som videl na Animal planet.Jediná obrana tých včiel spočíva vlastne v obalení sršňa vlastnými telami.Tým zvýšia teplotu uprostred živého klbka a sršeň sa v podstate upečie keďže neznáša vyššie teploty.Dúfam ,že si to pamätám dobre :)Super video
1,1 M.s.cheynei 0,0,2 C.hortulanus 1,0 L.g.californiae 1,1 E.cenchria 1,1 E.maurus 1,0 M.bredli

Re: Pekne videa 3 mesiacov, 1 týždeň #90451

• shaylock
  • NEPRÍTOMNÝ
  • plazy su pre nas vsetkym
Teda moje video až take krásne neni ale pri jeho vyrobe som chcela poukazať na tohto takmer vyhynutého tvora tu je video

menšia publikácia na túto stránku

Plazy sú pre nás všetkým
moje tel.č: 0949 453 085
Posledná úprava: 3 mesiacov, 1 týždeň Napísal shaylock.

Re: Pekne videa 3 mesiacov, 1 týždeň #90478

• AAA
  • NEPRÍTOMNÝ
Fiha ani som nevedel ze je to s nim take zle. Nie je (nebol) to jeden z najbeznejsich akvaristickych zivocichov hned po drapatkach? Ale tak asi sa im zmensuje populacia v tom mexickom jazere kde ziju.
Canis familiaris 1,0 / Boa constrictor mix 0,1 / Epicrates cenchria cenchria 0,1 / Gekko gecko 0,1 / Gromphadorhina oblongonata / Psalmopoeus irminia 0,1 / Cyriocosmus venezuelensis ? / Chromatopelma cyaneopubescens ?

Re: Pekne videa 2 mesiacov, 4 týždňami #90804

• Mino
  • NEPRÍTOMNÝ
tip na valetina pre vasu polovicku, doma radsej neskusajte

valentinsky darcek
18.9.2011 AkvaTera Trnava http://trnava.akvatera.sk
www.plazyunas.com - stránka o plazoch Slovenska
1.0 BC mix; 1.0 Python regius; 1,1 BCC Brazil; 2.1 BCC Surinam; 1,1 BCC Guyana; 0.1 Paleosuchus palpebrosus

Re: Pekne videa 2 mesiacov, 4 týždňami #90806

• AAA
  • NEPRÍTOMNÝ
hehe . . . nevizera ze jej to moc vadi, celkom sa smiala. Akoze horsie bude dostat potom tie svaby von z auta

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re: Pekne videa 2 mesiacov #91594

• johny31
  • NEPRÍTOMNÝ
Iguana iguana,Cyclura nubla

Re: Pekne videa 15 hodín, 30 minút #93084

• shaylock
  • NEPRÍTOMNÝ
  • plazy su pre nas vsetkym
Toto video sa mi veľmi páči z toho dôvodu že je tá korytnačka stará sto rokov a že je podľa mňa krásne vidieť dospelý kúsok.

Plazy sú pre nás všetkým
moje tel.č: 0949 453 085
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.61 sekúnd

Najnovšie články

Naj články