Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

začínam s chovom chamíka
(1 prehliadajúci) (1) hosť

TÉMA: začínam s chovom chamíka

Re: začínam s chovom chamíka 3 mesiacov, 2 týždňami #90229

• danio007
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Ber zivot z humorom lebo ta jebne...
:-*
Ahaetulla prasina 0,0,2, Chrysopelea paradisi 2,2, Pseudoboa neuwiedii 1,1, Boaedon fuliginosus 0,1,1, Epicrates cenchria cenchria 1,1,Corallus ruschenbergeri 0,0,1, Graphirus murinus 1,1, Leptopelis flavomaculatus 1,0, P.irminia, A.geniculata, G.rosea, H.Hercules, P. irminia......

Re: začínam s chovom chamíka 3 mesiacov, 2 týždňami #90231

Chlapy zatiaľ dík.. musím tam dať ten lampáš a premerať.. bez toho sa ďalej nepohnem.Keď mi príde, pomerám a potom napíšem..
Johny: teraz som zmätený, ako to mám teda vyriešiť. Napísal som aj na poradni, tak uvidím, čo tam napíšu oni.. Ohľadom toho UVB..
Iguana iguana 1,0
Furcifer pardalis Ambilobe 1,0

Re: začínam s chovom chamíka 2 mesiacov, 1 týždeň #91463

Čaute
Tak po skoro dvoj mesačnom čakaní, mi konečne prišla tá SunLux-ka. 70w PAR 38. Zapojil som ju a merám.. No na vyhrievacom mieste mám až 39,5 °C.. Budem to musieť dať nižšie. Taktiž trochu preriediť rastlinami.. Ale je to Pecka výbojka..
Iguana iguana 1,0

Re: začínam s chovom chamíka 2 mesiacov, 1 týždeň #91477

Takže po prestavbe:
Na vyhrievacom mieste mám 39°C.. No kolíše.. ale nad 40 nevyšla.. na konáriku približne 10 cm pod vyhrievacim miestom je už teplota 28°C. MIeto je tak trochu v tieni. Na konári vedľa vyhrievaceho miesta asi 15cm na vrchu je 31°C. Na spodu terária je teplota 22°C. Terárko som trochu preriedil, aby bolo viac presvetlené. Vetranie ostalo ako som písal. Stále to ešte celé premeriavam. Dámvam tam napájačku doma vyrobenú.. Kedysi tu kdesi písal Bico návod. Proste malá umelá fľaška, do stupla navŕtaná dierka, prevlečená hadička, na konci škrtítko od gardeny a nastavím tak, aby kvapkalo a bude kvapkať na listy, čo som tak naaranžoval, aby to padalo na ne a odtiaľ bude mať možnosť piť vodu. posielam aj fotky. No ešte bez tej napájačky.

SAM_0153.JPG

SAM_0154.JPG

SAM_0155.JPG

SAM_0156.JPG

SAM_0152.JPG
Iguana iguana 1,0
Posledná úprava: 2 mesiacov, 1 týždeň Napísal Drobec9111.

Re: začínam s chovom chamíka 2 mesiacov, 1 týždeň #91478

• danio007
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Ber zivot z humorom lebo ta jebne...
Ahaetulla prasina 0,0,2, Chrysopelea paradisi 2,2, Pseudoboa neuwiedii 1,1, Boaedon fuliginosus 0,1,1, Epicrates cenchria cenchria 1,1,Corallus ruschenbergeri 0,0,1, Graphirus murinus 1,1, Leptopelis flavomaculatus 1,0, P.irminia, A.geniculata, G.rosea, H.Hercules, P. irminia......
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.27 sekúnd

Najnovšie články

Naj články