|
K: termostat a topný káble, T3 boxy Pred 1 rok, 5 mesiacov
|
|
|
Caute, kupim termostat( bud RT-2 alebo nejaky dugitalny) a nejaky topny kabel(min 30w- max 70w), pripadne aj nejake T3 boxy. Alebo poradte nejaky web kde sa daju zohnat.Arachno neodpisuje ani nedviha.
Dakujem
|
|
|
|
|
|
Podajte si inzerát na www.ifauna.sk
Vyrábame akváriá a teráriá na ... |
|
|
|
Re: K: termostat a topný káble, T3 boxy Pred 1 rok, 5 mesiacov
|
|
No na Arachne sa to stáva často.
Tie T3 alebo T4 kúpim aj ja tak 10 ks.
V sobotu asi pôjdeme do Budapešti na burzu tak ak chceš , môžem ti to kúpiť a potom nejako poslať. 
|
|
|
|
Morelia Viridis 2.3 , B.c.c Surinam 1.1 , Morelia spilota cheynei 1,1 , Python Regius 1,1 ...
|
|
|
|
|
|
ok, ak do piatku nezoženiem tak sa dohodnem s tebou. Nevieš približnú cenu? Ja som mal objednané od jedného chlapíka s iného fóra, mal ich po 7€ použité, no stále mi ich neposlal.
Diky
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no posledne som bral T3 po 10€ a T4 po 15€ . V Budapesti netusim ci budú a za kolko. V Ostrave chlapik ptedával po 500Kč ale nové.
|
|
|
|
Morelia Viridis 2.3 , B.c.c Surinam 1.1 , Morelia spilota cheynei 1,1 , Python Regius 1,1 ...
|
|
|
Re: K: termostat a topný káble, T3 boxy Pred 1 rok, 4 mesiacov
|
|
nejaké T3 som zohnal, len ešte nejaké potrebujem, možno aj T4, máš niečo? Resp. kúpil si nejaké? ak áno napíš cenu.
Napíš mi ked tak na email:
notfake@azet.sk
|
|
|
|
|
|
|
Re: K: termostat a topný káble, T3 boxy Pred 1 rok, 3 mesiacov
|
|
|
Tak zrejme budú T3 bedne. Má niekto záujem ?
|
|
|
|
|
|
|
Re:K: termostat a topný káble, T3 boxy Pred 1 rok, 3 mesiacov
|
|
|
Aká bude cena?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asi 10€ kus
|
|
|
|
|
|
Podajte si inzerát na www.ifauna.sk
|
|
|
|
Posles aj postou?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A koľko toho chceš ?
|
|
|
|
|
|
|